Ok din propria experienta iti spun: da nu suntem in stare sa recunoastem cand suntem inselati, mereu gasim scuze care de care mai plauzibile ca sa scapam persoana cealalta dar adevarul este cum este, si de cele mai multe ori prietenii au dreptate. eu iti sugerez sa nu mai vrei tu sa va impacati, pentru ca si daca va impacati tot degeaba pentru ca nu mai e la fel (stii treaba aia cu sfoara si nodurile) asa ca move on! si nu te uita inapoi!
Se poate intoarce la tine, dar s-ar putea sa faca la fel. "Lupul isi schimba parul dar naravul ba". Doar nu vrei sa treci iar prin asta. Eu zic sa nu te mai gandesti deloc la ea o perioada si apoi stai o data si te gandesti bine daca ai mai vrea-o in viata ta sau nu. La mine a functionat intotdeauna si mereu am luat decizia corect, m-a scutit si de suferinta.
Si de asta mi-e frica dar eu consider ca dupa 3 ani jumate o cunosc...si eu nu asa am cunoscut-o adica in felul asta; sa faca asa ceva.tot timpul zicea ca eu nu o iubesc ca nu tin la ea, ca o sa ma despart de ea si a fost invers.am zis la mtoti ca ea nu ii la fel ca celelalte fete.M-as intalni cu ea sa o intreb fata in fata, as face bine?
Da normal ca ai face bine, macar pentru linistea ta sufleteasca. Poate trece printr-o faza si atata tot. Mai da-I ceva timp, o luna, doua si vezi c-am ce are in cap atunci. Dar daca are deja pe altul pentru ce sa mai stai de vorba cu ea?
Frate, am un frate care a terminat şcoala si are o iubită de la grădiniţa aşa k nu stiu ce s-a întămplat cu tine... poate eşti gay
Scuze ca iti spun dar asa sunt fetele niciodata baietii nu vor sti ce gandesc ele cu adevarat. Poate ea te-a iubit cu adevarat dar si-a gasit pe altcineva si i-a fost greu sa iti spuna.In dragostea adevarata nu exista:"stii nu mai pot fi cu tine acum, peste o luna".Ori iubesti cu tot sufletul, ori nu mai iubesti.
Daca il iubea cu adevarat, nu isi gasea altu. Pentru ca daca l-ar fi iubit, nu ar fi avut nevoie de altul.
Problema e ca ea "L-A IUBIT", acum iubeste pe altcineva
Poate parintii ei fac presiuni sa o lase mai moale cu relatia din cauza Bacalaureatului, te-ai gandit si la asta. Daca nu intreab-o si vezi ce iti va raspunde. Daca te vrea inapoi inseamna ca te iubeste. Si daca tot ai auzit ca te-a inselat de ce nu o intrebi? Spune-i ca lumea vorbeste despre chestia asta si vrei sa stii adevarul.
Iti zic eu raspunsul meu din proprie experienta : Dai o A 2 sansa oricine greseste in viata.Nu exista om care sa nu greseasca.
A avut ea un motiv pentru care a vrut sa se desparta de tine. Dai o a doua sansa, dar sa nu cumva sa mai existe si a 3-a. Daca mai face o singura data asa eu zic ca nu ar mai avea niciun rost... Bafta.
Esti barbat ori ce dracu? E clar ca ai fost inselat! Nu mai starneai atractie. Niciodata sa nu te intorci intr-o relatie clasica cu una care te inseala. O va face din nou, garantat! "O sa mai vrea sa ne impacam?" Nu tu ar trebui sa iti pui intrebarea asta! Sunt milioane de fete in jurul tau, traieste-ti viata si sa nu ai incredere in femei ))
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: