S-ar putea sa aiba o alta prietena sau sa nu mai simta nimic pentru tine mai bine ai incerca sa afli!
Pei din moment ce l-ai refuzat...sa simtit najp si si-o fi pierdut increderea in el pentru moment(mai sunt si genu)
Sau poate e cu alta
Logic ca se poarta asa atata timp cat sunt sigura ca te place si tu i-ai spus ca nu vrei o reletie...si iti dai seama dupa sarutul ala poate credea si el ca v-eti fi impreuna...
Cred ca se poarta asa petru ca l-ai refuzat, si vrea sa iti arate ca este "indiferent "... Adica, s-a suparat ca nu vrei sa fii cu el. Vorbeste cu el si incearca sa ii explici ca ai avut o relatie mai lunga si ai nevoie de o pauza, si puteti fi prieteni. sperr ca te-am ajutatt
Poate s-a simtit prost cand i-ai spus ca nu vrei sa fi impreuna, posibil sa se fi simtit respins si de asta sa fie asa de rece. Spune-i sa iti zica ce a patit, daca e din cauza ta.
Pai,din moment ce tu nu vrei o noua relatie,ce trebuia sa faca omul? El vrea o relatie,tu cam ce i-ai fi,o cunostinta,nu? De ce ar tine fotografia unei cunostinte la avatar? Tu ai tine-o? Eu,nu.
Faptul ca te-a alintat,inseamna ca,poate,mai spera.Dar, pana nu te lamuresti ce vrei de la el, nu avea pretentii.