| maryana88 a întrebat:

Tocmai m-am desp de fostul meu iubit cu care am stat aproape 4 ani. M-am desp de el pentru ca imi vb foarte urat, ma jignea.Intre timp am cun un super baiat.Am iesit la suc.ne-am sarutat insa nu am ramas impreuna pentru ca i-am spus ca nu vreau o noua rel docamdata.In seara asta am vb pe mess si l-am simtit cam rece, a schimbat poza mea de la avatar l-am intrebat dc si mi-a rasp trebuia. A zis ca iese in oras si ca vb mai tarziu.Azi am vb toata ziua ma alinta, insa nu stiu ce s-a intamplat. I-am dat sms sa-mi spuna de ce e rece si nu mi-a rasp. Ce credeti?

7 răspunsuri:
| Bobby_1770 a răspuns:

S-ar putea sa aiba o alta prietena sau sa nu mai simta nimic pentru tine mai bine ai incerca sa afli!

| DragosMentol a răspuns:

Pei din moment ce l-ai refuzat...sa simtit najp si si-o fi pierdut increderea in el pentru moment(mai sunt si genu)
Sau poate e cu alta

| mgtow a răspuns:

E alt nesimtit nu e genul de om care se potriveste cu tine.

| LoveBlind a răspuns:

Logic ca se poarta asa atata timp cat sunt sigura ca te place si tu i-ai spus ca nu vrei o reletie...si iti dai seama dupa sarutul ala poate credea si el ca v-eti fi impreuna...tongue

| pryncesSs a răspuns:

Cred ca se poarta asa petru ca l-ai refuzat, si vrea sa iti arate ca este "indiferent "... Adica, s-a suparat ca nu vrei sa fii cu el. Vorbeste cu el si incearca sa ii explici ca ai avut o relatie mai lunga si ai nevoie de o pauza, si puteti fi prieteni.thinking sperr ca te-am ajutatt love struck

| xButterflyxX a răspuns:

Poate s-a simtit prost cand i-ai spus ca nu vrei sa fi impreuna, posibil sa se fi simtit respins si de asta sa fie asa de rece. Spune-i sa iti zica ce a patit, daca e din cauza ta.

greece12
| greece12 a răspuns:

Pai,din moment ce tu nu vrei o noua relatie,ce trebuia sa faca omul? El vrea o relatie,tu cam ce i-ai fi,o cunostinta,nu? De ce ar tine fotografia unei cunostinte la avatar? Tu ai tine-o? Eu,nu.
Faptul ca te-a alintat,inseamna ca,poate,mai spera.Dar, pana nu te lamuresti ce vrei de la el, nu avea pretentii.