| ioanaccc a întrebat:

Tocmai m-am despartit de iubit.Relatie la distanta, 9 luni. De ce am facut-o? El in ultimul timp nu prea mai avea timp de mine, liceu, bla bla. Avand in vedere ca aveam o relatia la distanta trebuie sa vorbim mult. Faza e ca el nici in week-end nu mai avea timp de mine. Multe certuri, multe greseli, crize de gelozie. Ne iubim enorm, si am avut momente de neuitat nu el. Merita sa mai fim impreuna? Cu timpul s-au adunat multe greseli din partea lui, si a mea. Mda, si nu stiu ce sa fac happy. Multa suferinta, multe lacrimi, nopti nedormite. O sa-mi fie imposibil sa-l uit. oh go on ce spuneti? sa ne impacam?

Răspuns Câştigător
| JoshuaNNN a răspuns:

Deci, din ce inteleg eu, tipul ori este foarte zapacit, ori indiferent:
-Ti-as sugera sa nu risti cu "impacatul" pentru ca nu este 100% sigur ca te iubeste(mie asta imi inspira, nesiguranta), as zice sa-l lasi putin timp (nu o saptamana) sa vezi cat de dispus este sa va impacati, daca te cauta, daca este "disperat" sa fie cu tine (lucrul asta e important).
Din moment ce ti-a ajuns, inseamna ca suferinta, certurile (etc.) n-au fost compensate de clipele frumoase, baieti mai are lumea (destui) si mai ales ca esti dispusa sa ai si la distanta, poti gasi o groaza pe net care sa fie pe placul tau.
Relatiile pot sa tina si zeci de ani, dar daca numai merg nu vad rostul sa se mai lungeasca aiurea.

17 răspunsuri:
| JoshuaNNN a răspuns:

Deci ai o relatie la distanta, si totusi ai avut momente de neuitat cu el?
Spui ca e ocupat cu liceul, deci varsta de 15-18 ani, oricum, care a fost reactia lui cand te-ai despartit de el? Ti-a inspirat incredere, ti-a lasat de inteles ca este indiferent sau ca inca te mai iubeste? Si chestiile astea sunt destul de importante.
Ti-o spun din proprie experienta pentru ca si eu am fost la fel ca el, mi se urcase la cap ca eram prea iubit si incepusem sa provoc certuri din orice motiv pentru ca imi placea s-o vad cat de mult ma iubeste, s-o vad cum sufera pentru ca eram prea dobitoc si pana la urma ia ajuns si m-a lasat balta, abia apoi am realizat cat de mult o iubeam si ca m-am purtat oribil fata de ea, dar era prea tarziu.
Intamplarea asta si-a pus o amprenta adanca asupra mea, ma gandesc ca e posibil sa ii fie si lui la fel de greu cum iti este tie, pentru ca (repet) ati avut "momente de neuitat" impreuna.
N-o sa iti fie imposibil sa-l uiti, atata timp cat tu doresti acest lucru, insa intrebarea e ce parere ai tu: MERITA sa te lupti pentru el?
De ce te intreb lucrul asta, pentru ca majoritatea o sa spuna "impacati-vaaaa"...nah, care e rostul daca tu o sa suferi din nou pentru el? In timp ce poti foarte frumos sa-l uiti si sa iti cauti pe cineva potrivit?

| ioanaccc explică (pentru JoshuaNNN):

Pai, ne-am mai despartit, alte dati isi batea joc, alta data imi spunea ca ma vrea inapoi, si ca ma iubeste, ca sufera. si eu nu stiu ce sa mai inteleg. Eu stiu ca ma iubeste, si eu il iubesc... dar... am suferit prea mult.

| ioanaccc explică (pentru ioanaccc):

Acum nu prea il vad sa ii pese, doar aseara imi spunea chestii ca : am pierdul totul, vreau sa ne impacam. Mdaa. straight face

| ioanaccc explică (pentru JoshuaNNN):

Mersi mult pentru. sfaturi!happy

| JoshuaNNN a răspuns (pentru ioanaccc):

Cu placere! Sper ca te-am ajutat happy

| JoshuaNNN a răspuns (pentru ioanaccc):

Deci, din ce inteleg eu, tipul ori este foarte zapacit, ori indiferent:
-Ti-as sugera sa nu risti cu "impacatul" pentru ca nu este 100% sigur ca te iubeste(mie asta imi inspira, nesiguranta), as zice sa-l lasi putin timp (nu o saptamana) sa vezi cat de dispus este sa va impacati, daca te cauta, daca este "disperat" sa fie cu tine (lucrul asta e important).
Din moment ce ti-a ajuns, inseamna ca suferinta, certurile (etc.) n-au fost compensate de clipele frumoase, baieti mai are lumea (destui) si mai ales ca esti dispusa sa ai si la distanta, poti gasi o groaza pe net care sa fie pe placul tau.
Relatiile pot sa tina si zeci de ani, dar daca numai merg nu vad rostul sa se mai lungeasca aiurea.

| December a răspuns:

Daca e o relatie la distanta si nu prea apucati sa vorbiti e mai greu sa iasa ceva. Nu vreau sa te descurajez, dar relatiile la distanta nu prea rezista. Ochi care nu se vad se uita. Si intotdeauna o sa existe intrebari si certuri asa. E o diferenta f mare in a te vea cu el 1-2 ori pe luna (sau mai rar) sa zicem sau sa te vezi aproape zilnic. Si cinstit acum! Cat poti sa rezisti asa la distanta unul de altul? ce relatie e aia? Mai devreme sau mai tarziu o sa simti nevoia sa-l ai aproape de tine, sa-l vezi mai des etc. Faci cum crezi. Tu sti cum te simtiwinking

| gabyB a răspuns (pentru December):

Am o relatie la distanta de 3 ani..relatiile la distanta REZISTA, daca stii sa le faci sa reziste. ne vedem de 2 ori pe an si da, ne e greu, nu are rost sa spun ca e usor pentru ca nu e.dar se poate.

| December a răspuns (pentru gabyB):

Ma bucur pentru tine. Mai sunt si exceptii nu zic. Dar eu raman la parerea mea. E frumos ca rezistati asa, dar am cunoscut si vazut si eu destule cazuri in care nu a mers relatia. Cum sa-ti spun..trebuie sa ai noroc sa prinzi un baiat care chiar e foarte de treaba si isi doreste sa fie cu tine 100% si in care poti sa ai incredere deplina. Poate ca tu l-ai gasit cine stie. Dar sa zicem ca exemplu ca intr-un caz identic cu al tau, de 2 ori pe an cand se vad cei 2, totul poate sa fie super, inclusiv in rest (pe mess, la tel etc), dar cinstit nu poti sa ai o siguranta ca nu te inseala. Poate sa joace si teatru la tel si pe mess. Nu ma refer la cazul tau acum, ci in general.

| ioanaccc explică (pentru gabyB):

3 ani straight face? si va vedeti doar de 2 ori pe an? cat timp? oricum... bravo. Cum ati rezistat?

| gabyB a răspuns (pentru ioanaccc):

Da, 3 ani..si da, ne vedem de 2 ori pe an big grin vine la mine si sta si cam o luna. nu pot sa-ti dau un ghid al relatiilor la distanta laughing ne intelegem unul pe altul, incercam sa ne oferim ceea ce avem nevoie.e greu, recunosc.dar il iubesc si ma iubeste..ne certam, ne impacam..ne e bine! big grin

| ioanaccc explică (pentru gabyB):

Frumoos... ma bucur ca va mergehappy!

| caterinasmile a răspuns:

Eu am o relatie la distanta! Incercam sa nu ne certam! mai mult de contrazicem! e foarte important intr'o relatie la distanta comunicarea! stiu ca e greu dar trebuie incredere si trebuie sa si acorzi timp!
Eu sincer iti dau dreptate tie si eu as reactiona la fel daca iubitul meu ar face la fel! Nu as mai suporta si as pune punct!
daca vrei sa te impaci cu el sfatul meu e sa vorbesti cu el si sa'l rogi sa-ti acorde un pic de timp sa'i spui ce ia pe suflet si sa luati o hotarare impreuna!
Te sustin!
SUCCES!

Răspuns utilizator avertizat
| simonikxd a răspuns:

Daca el te iubeste inca normal pentru ca o dragoste nu se uita asa una cu 2 oricum dragostea e cel ma.i frum` sentiment asa ca traieste acum cat esti " mica"si o sa iti aduci aminet peste cativa ani kiss funda ^.^

| Azazaa a răspuns:

Pai. daca sunteti de 9 luni impreunaa, si aveti o relatie la distanta. inseamna ca mergee! Sincer si eu trec prin aceeasi chestiee.intr-un fel si eu am o relatie la distanta ma vad cu iubitu' meu doar in week-end :-ssigh si imi e tare frica de zicatoarea aceea" ochii care nu se vad se uita"I don't want to see. eu spun caa. daca va iubiti sa va impacati. dupa 9 luni nu este foarte usor sa uiti o persoana sadsigh stiu prin ce trecii crede-ma! il iubesstii! nu renunta la el :*

Daca este ceva imi poti lasa id-ul printr-un mesaj si putem vb! te-am pupat, ai grija ce decizie iei!:*

| ioanaccc explică (pentru Azazaa):

In week-end straight face? ce n'as da sa ma vad si eu cu el asa de des... ne vedem la cateva luni sigh.

| Daiana26 a răspuns:

Cati ani ai tu si cati ani are el? eu zic ca daca ai mai mult de 18 ani ar trebui sa va impacati daca ai mai putin nu te impaca si uital.