anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai m-am despartit de iubitul meu pe motiv ca il mint. Eu doar exagerez mai mult, sau nu soun tot adevarul, recunosc ca am gresit. Nu mai vrea sa vorbeasca cu mine, a zis ca nu pierde timpul cu o mincinoasa... I-am cerut iertare, dar n vrea sa ma ierte. A zis ca nu e prima data. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,vezi tu,cu minciunile astea nu ai facut bine,mai bine spuneai mereu adevarul oricare ar fi fost,pentru ca la un moment dat persoana cu care esti,isi pierde increderea,poate ca el a avut incredere si se gandeste ca tu il vei minti din nou. Minciuna are picioare scurte si tot se afla pana la urma; eu intr-un fel il inteleg si pe el, nu stiu cu ce l-ai mintit sau ce i-ai ascuns dar ma gandesc ca l-au deranjat greselile tale repetate, se umple paharul intr-un final.Na,acum poate si tu ai apelat la o minciuna sau i-ai ascuns cate ceva sa nu se supere sau sa nu va certati,sau ai facut ceva ce nu ii placea si nu doreai ca sa stie,fiecare mai apeleaza la mici minciunele cand e cazul, dar daca vezi ca el tot te prinde, atunci schimbi placa.In fine,e bine ca i-ai cerut iertare asta face mult,acum el e suparat pe moment,dar cine stie,poate ii va trece pana la urma si va ve-ti impaca,omul la nervi face si drege multe.
Tu ai facut un pas bun,i-ai cerut iertare,acum e randul sa il lasi pe el sa se gandeasca ce vrea, sa ii dai timp de gandire si daca el vrea sa te ierte, te va cauta cu siguranta.

| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Pai nu e bine ce faci...De ce il minti?sad.Mai bine sa auda adevarul din gura ta decat de la altii.ar aprecia mai mult.Lasa'l cateva zile.sau macar 1 zi sa se mai gandeasca el la ce vrea sa faca. daca te iubeste o sa te ierte si o sa va impacati.El nu a mintit niciodata? Orice om mai minte din cand in candbig grin Si orice om greseste.Nu il stresa cu telefoane prea multe ca o sa se ambitioneze si mai tare.o sa isi inchida telefonul sau altele.numai ca sa te faca sa te simti prost.Si stiu ce zic din propria experienta.Dar nici sa te umilesti. Daca ti'ai cerut iertare foarte bine. daca te iubeste o sa va impacati o sa vezi.:* Bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa-l in pace si u. Daca asta e decizia lui ce sa-i faci.Aici si el greseste dc nu te asculta pana la capat doar pana acu si-a pierdut timpul cu tine dupa spusele lui nu mai poate amana 5 minute din viata luipt persoana pe care a iubito? Imposibil asta e orgoliu.incearca totusi sa-i lasi un sms sau un offline pe mess si povestestei tot daca nu te asculta macar u ti-ai facut treaba i-ai cerut iertar si asta cunteaza.