| ionelcalugar a întrebat:

tocmai m-am despartit de prietena mea si imi e foarte greu sa trec peste. In urma cu o luna ne-am certat si mi-a spus ca ma uraste si nu ma poate vedea in ochi. Am incercat sa nu iau la socoteala cuvintele ei si dupa cateva zile totul a fost ok pana a inceput iarasi cu reprosuri. La un moment dat m-a scos din sarite si i-am spus si eu ca o urasc si ca nu mai vreau sa o vad si ca nu merita nimic si sa imi dea inapoi tot ce i-am daruit. Prima data nu a zis mare lucru apoi a inceput sa isi bata joc de mine. Am iubit-o si inca o iubesc si mi-am cerut iertare de atatea ori si pentru ce nu am gresit si nu stiu ce sa fac. Eu am 27 de ani iar ea 21.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din cele descrise reiese ca va comportati ca niste copii imaturi.Se pare ca ea nu te stimeaza si apreciaza la adevarata ta valoare sentimentala. In orice caz se pare ca ruptura este mult prea adanca si mult prea mare incat sa mai fie cale de impacare si sa reusiti sa formati o pereche durabila in viitor.Sunteti destul de in varsta incat sa nu reusiti sa ganditi responsabil si sa transati problema definitiv, cu orice risc. Este timpul ca si tu si ea sa dati dovada de maturitate.

1 răspuns:
| DuraruMarin a răspuns:

La 27 mai faci joaca d-asta de copii de 14 ani? Vezi-ti de treaba..nu e singura femeie din toata lumea asta... Poate dai si de virgine..cine stie...