anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,tocmai m-am despartit de prietenul meu dupa 7 luni in care a fost indiferent cu mine. Si nu mi-e deloc bine,plang intruna,nu stiu ce sa fac sa trec repede peste asta,sa il uit. As vrea niste sfaturi,si fara raspunsuri ironice, va rog.

6 răspunsuri:
| Vali96 a răspuns:

Bai nu mai ai scapare. Sinucidete

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru Vali96):

Sinucide-te tu, analfabetule.

| Vali96 a răspuns (pentru Djlsghtnquuw):

Bai nu mai ai scapare. Sinucide-te. FERICITA

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru Vali96):

Nu. Tot vreau sa te sinucizi tu.

| Auslesse a răspuns:

Acum nu vreau sa crezi ca sunt ironica, dar cum ai putut sta cu el 7 luni de zile, daca zici ca a fost indiferent? ..Cat despre sfaturi, capul sus, nu merita sa plangi pentru el.asa e viata, cu bune si rele, dar in concluzie, viata-i frumoasa, treci si peste asta.Si sa stii un lucru, la un moment dat se intoarce roata, si asa cum suferi tu acum, poate o sa sufere si el.

| andreyutzyltau a răspuns:

Buna! Am citit acum foarte mult timp pe internet ceva foarte interesant, care mi-a placut enorm si care ti se potriveste si tie, referitor la faptul ca plangi: "Cel care te face sa plangi nu iti merita lacrimile, iar cel care ti le merita nu te va face niciodata sa plangi!" Asa ca, draga mea, linistite-te, incearca sa treci peste si sa te gandesti ca sunt persoane care au trecut peste situatii mult mai rele! Multumeste-I lui Dumnezeu ca esti sanatoasa, ca esti bine, ca ai doua maini, doua picioare, esti sensibila, ai un suflet frumos si cu siguranta iti vei gasi un baiat care sa te merite, sa te respecte si sa te aprecieze la justa ta valoare! E adevarat ca e greu sa il uiti, insa nu imposibil! Incearca sa cunosti o noua persoana, sa iti umpli timpul cu activitati care te binedispun si asa nu vei avea cand sa te gandesti la el! Sper ca ti-am fost de folos! Daca vrei sa mai vorbim si poate te mai pot ajuta, da-mi add la: andrey_florinash! Iti doresc succes in tot ceea ce vei face si sa ai o viata frumoasa>big grin