Trebuie sa suferi, e normal ca dupa o despartire in care te-ai implicat cu adevarat sa suferi, dar nu trebuie sa te gandesti ca asta e sfarsitul lumii.
pentru faza ca se da la prietena ta, incearca sa ii arati ca nu iti pasa, ca tu ai trecut peste el si ca orice face pe tine nu te afecteaza(pentru ca el ar putea sa se dea la prietena ta numai ca sa se simta bine ca tu suferi, sa se simta important)...
ai grija de tine si succes
Esti sigura ca e adevarat ce spune? Eu nu as fi. Niciun baiat nu sta cu o fata pe care n`o place, doar pentru a se simti ea bine. Asa sunt baietii, mai orgoliosi. Probabil i`ai facut sau i`ai zis ceva ce l-a deranjat, iar el ca sa para ala,, mai cu mots", ti-a zis ca nu a tinut la tine niciodata. Cat timp ati fost impreuna? Daca au fost doar cateva zile, o saptamana cel mlt, probabil ca se poate sa fi stat cu tine doar asa, pentru a`ti face tie pe plac, dar dk e trecut de o saptamana, ma indoiesc de lucru` asta.
Daca e adevarat ca a stat cu tine, doar pentru a te simti tu bine, acest baiat nu merita nimic. M`ai rau te-a ranit, facandu`te sa-l iubesti mai mlt, iar dpa trezindu`te la realitata cand ti-a zis ca a stat asa cu tine, pentru a te simti bine.
Tot ce ramane de facut, in caz ca e adevarat ce`a zis, este sa-l ignori. Trateaza`l cu indiferenta! Indiferenta doare fte fte mlt. Nu merita nimic din partea ta, nici mkr un,, buna" aruncat acolo asa din respect. Nu merita absolut nimic. ti-am zis ce cred eu, dar tu faci ce simti.:-s
Suuces! :*
Hmm...eu spun ca nu e adevarat ce spune, vezi tu barbatii/baietii sunt mai orgoliosi, stiu ca suferi dar nu ii da importanta, prefa'te ca esti indiferenta chiar daca nu e asa. Si cu prietena ta, esti sigura ca nu i'a spus acele lucruri doar pentru ca era sigur ca ea la randul ei iti va spune tie? Gandeste'te...