Sărut mîna in primul rînd el s a purtat urît cu tine, cum i-a trecut prin cap să te ducă intr o cafenea care era in renovare? Si el nu si a dat seama că esti răcită? Că doar asta e vizibil pentru toată lumea, nu avea i ceva interior, cum să stai afară in frig, și nu in ultimul rînd, el trebuia să te ducă acasă, si după ce se asigura că ai ajuns bine se ducea la ăla să i dea datoria, așa se face, mă mir că ăsta nu te a pus pe tine să plătesti consumatia. Păresrea mea este, să îi spui adevarul, desparte te de el nu te merită, iar "prietena ta " si a bătut joc de tine, aia nu e prietenă.
Daca nu il iubesti spune-i, poate intelege altceva baiatul si poate ca acel prieten poate sa fie o prietena de care s-a despartit pentru tine si chiar nu are rost sa fi timida un baiat care te iubeste ar face orice pentru tine, cum sa te lase sa ingheti de frig eu unul nu as face asa ceva si nu as fuma nu se cuvine sa fumezi la intalnire chiar si daca ai intalnire la 40 ani. sper ca te-am ajutat
Poate din cauza unor fete ca tine, care le este rusine sa vorbeasca, are o reputatie atat de buna. spune-i ca nu vrei si atat. nu-i mai da alte explicatii.
De ce sa fie nevoie de explicatii sau alte tactici? Spune-i pur si simplu ca nu-l placi si spune-i si motivele. De fapt, motivul cel mai bun ar fi faptul ca pur si simplu el nu te atrage, atat! Din cauza unor asemenea fete ca tine a avut succes astfel. Fii curajoasa si spune-i adevarul, ce se poate intampla mai rau? Daca chiar este el de treaba, atunci va accepta adevarul si nu te vabatea, injura, etc.
Spune-i asa, bă prostu dracu, esti un ratat, fumezi ca un porc si eu am inghetat
Bai si eu fumez daca stiu ca si ea fumeaza ma joc cu ia cu fumu dar cand sant cu gagica sau la vreo intalnire nu sunt atat de nesimntit sau s-o tin in fig
Nu fumez...Nu am nimic cu cei cre fumeaza, ii suport fara probleme.Dar atunci pur si simplu nu puteam sa respir.Intorceam capul la fiecare "fumareala"a lui.) A fost prima mea intalnire cu un baiat si a fost ORIBILA! Imi va lua ceva timp pana sa accept sa ma ies cu cineva.:-s
linarkfts întreabă: