| UndercoverGirl_1581 a întrebat:

Tocmai mi-am facut o achizitie nouabig grin un baiat care aparent pare de treaba, dragut, spune vorbe frumoase etc dar e din alt orasstraight face mi-am jurat ca n-o s mai stau cu tipi din alt oras, si totusi iar am facut-o, asa si as vrea sa-mi spuneti cat mai multe metode prin care sa-l pun la proba, sa vad ce baiat e, mentionez ca inca nu ne-am vazut live, ne-am cunoscut printr-o prietena si d atunci vb pe mess, ne-am dat poze etc, pr mea mi-a adus numai vorbe de lauda la adresa lui da.laughing nu cred eu asa ceva, in mister perfect, deci idei din partea voastra? s stiu c s fac la prima intalnire, inca ceva:baiatu deja ma cheama la el in oras la el acasathinking :S cica sa dorm la el ca n-are nimica, ca is si ai lui acasa si ca nu ma lasa sa ma intorc singura acasa sa nu patesc ceva pe drum, e normal asa ceva? dati-va cu parerea va rog si dati-mi ideiwinking mersikiss

9 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Ce idei vrei? De pozitii? Doamne.cum poti sa ai incredere intr-un om pe care efectiv nu il cunosti? Acolo nu vei fi in siguranta.Nu accepta sa te intalnesti la el acasa.Nu e bine.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

1. Mai nou se numesc "achiziţii"?
2. Nu ţi-aş recomanda să te duci la el...pe Internet oricine poate părea perfect happy

| ÅñdRa a răspuns:

Buna
cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai vb cu el...eu una cred ca relatiile la distanta nu mergsad
Acum este alegerea ta iar faza cu chematul la el acasa mi se pare aiurea.cum sa te duci la un tip pe care nu-l sti, poate ca nu e asa cum spune prt ta... poate ca e vreun ciudat niciodata nu sti de ce oameni daihappy
Ai grije mai bine stai la tine acasa si indeparteazate de el

| oz a răspuns:

"achizitie" "mister perfect" "teste"... sper ca in viata asta a mea sa nu intalnesc oameni ca tine.

| andreea7520 a răspuns:

Achiziţie? E o glumă, sau? În primul rând, de ce să te duci la el când nici măcar nu îl cunoşti bine? Poate are alte gânduri el, părerea mea e că ar trebui să îi zici să vină el, să vă vedeţi pe timp de zi, să vă cunoaşteţi mai bine şi poate apoi să vă întâlniţi la el acasă dacă e de încrederehee hee

| myrazvy a răspuns:

Dar tu nu esti tot achizitie? sa-ti rusine

| costyn162 a răspuns:

Mai intai intalneste-te cu el, cunoaste-l si apoi cere sfaturi. Foarte adevarat si corect raspunsul soniei.

| @@ a răspuns:

Hey buna
si eu vb cu un tip din alt oras
dar crede-ma oricat de multe vorbe frumoase ti-ar spune in nici un caz sa te duci tu la elstraight face
daca intr-adevar te place o sa vina el sa te vada crede-ma...
si sa il pui la niste probe
hmm
eu stii cum am facut?laughing
mi-am facut un alt id i-am dat un hi5 de la o tipa super frumoasa si acolo incepi sa aduci in discutie despre tine(rusine mielaughing0
asa...
deci cum ti-am zis
daca e baiat destul de ok va veni el sa te vada.
asa si la prima intalnire...
hmm ducetiva undeva sa beti ceva.mai discutati
e altceva fata in fata
asa ca mult succees
:*

| UndercoverGirl_1581 explică:

Ia nu mai comentati ca am zis achizitie, ce dracu nu poate omu sa glumeascalaughingsi raspundeti ce va intreaba omu si cel mai mult mi-a placut raspunsul lui @@winking si oz ce te bagi in seama fara sa dai vreun raspuns? intrebarea n-a fost daca vrei s dai de persoane ca minebatting eyelashes