Ce idei vrei? De pozitii? Doamne.cum poti sa ai incredere intr-un om pe care efectiv nu il cunosti? Acolo nu vei fi in siguranta.Nu accepta sa te intalnesti la el acasa.Nu e bine.
1. Mai nou se numesc "achiziţii"?
2. Nu ţi-aş recomanda să te duci la el...pe Internet oricine poate părea perfect
Buna
cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai vb cu el...eu una cred ca relatiile la distanta nu merg
Acum este alegerea ta iar faza cu chematul la el acasa mi se pare aiurea.cum sa te duci la un tip pe care nu-l sti, poate ca nu e asa cum spune prt ta... poate ca e vreun ciudat niciodata nu sti de ce oameni dai
Ai grije mai bine stai la tine acasa si indeparteazate de el
"achizitie" "mister perfect" "teste"... sper ca in viata asta a mea sa nu intalnesc oameni ca tine.
Achiziţie? E o glumă, sau? În primul rând, de ce să te duci la el când nici măcar nu îl cunoşti bine? Poate are alte gânduri el, părerea mea e că ar trebui să îi zici să vină el, să vă vedeţi pe timp de zi, să vă cunoaşteţi mai bine şi poate apoi să vă întâlniţi la el acasă dacă e de încredere
Mai intai intalneste-te cu el, cunoaste-l si apoi cere sfaturi. Foarte adevarat si corect raspunsul soniei.
Hey buna
si eu vb cu un tip din alt oras
dar crede-ma oricat de multe vorbe frumoase ti-ar spune in nici un caz sa te duci tu la el
daca intr-adevar te place o sa vina el sa te vada crede-ma...
si sa il pui la niste probe
hmm
eu stii cum am facut?
mi-am facut un alt id i-am dat un hi5 de la o tipa super frumoasa si acolo incepi sa aduci in discutie despre tine(rusine mie0
asa...
deci cum ti-am zis
daca e baiat destul de ok va veni el sa te vada.
asa si la prima intalnire...
hmm ducetiva undeva sa beti ceva.mai discutati
e altceva fata in fata
asa ca mult succees
:*
Ia nu mai comentati ca am zis achizitie, ce dracu nu poate omu sa glumeascasi raspundeti ce va intreaba omu si cel mai mult mi-a placut raspunsul lui @@ si oz ce te bagi in seama fara sa dai vreun raspuns? intrebarea n-a fost daca vrei s dai de persoane ca mine