| Adinnutza a întrebat:

tocmai vorbesc cu unul dintre cei patru baieti pe care ii plac.pe acesta il plac foarte mult dar are prietena. i-am spus ca daca se desparte de ea sa ma anunte si a spus ca asa va face.Aseara i-am spus pe mess ca il plac si mi-a spus ca se duce sa faca dus in gluma i-am spus fara mine si a spus pai daca nu ai venit si i-am zis daca veneam ma primeai si mi-a raspuns normal ca te primeam. ce sa inteleg din asta? i-am cerut nr de telefon si mi l-a dat.acum ma gandeam sa il intreb daca nu avea prietena sau daca s-ar desparti de ea daca ar vrea sa fie cu mine... bu stiu daca sa il intreb sau nu. vreau sa aflu odata dar nu stiu cum sa formulez. e mai mic cu un an dau fundita rasp va rog:*

Răspuns Câştigător
| DeeDee_4511 a răspuns:

Eu as zice sa te hotarasti intre cei 4 de care iti place si sa lupti pentru cel pe care l ai ales...

3 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu se implică emoţional în relaţia pe care o are. Prietena lui nu este un obstacol. Din ce îmi spui, nu ţine la ea. Pur şi simplu deschizi subiectul despre relatia lor, si vezi şi tu cum decurge conversaţia.Nu este atât de greu să-i spui ce simţi.Doar nu ai nimic de pierdut, nu?

pa, pa.

| denysame a răspuns:

1.Niciodata sa nu pui pe cineva in sitoatia sa aleaga intre X si X. 2Daca te place EL si vrea El sa se desparta de fata aia bine. dar sa nul pui Tu sa faca asta pentru ca isi fa face o parere proasta despre tine.3.Cand ai un iubit sau prieten cu ii zici tu nu trebuie sa mai fi cu cineva sau sa mai simti ceva pentru alta persoana.Pentru ca isi va da seama si se fa despartii de tine.

Succes!
Fundita?big grin

| rosto a răspuns:

Pai asta inseamna ca te-at fte si atata tot. Asa cum ar insela-o pe aia acum, asa te-ar insela si pe tine mai tarziu. Deschide ochii si nu face prostii pe cere le-ai regreta mai tarziu!