Nu ai fi nici prima si in mod sigur nu vei fi nici ultima care sa fie intratat de beata incat sa fi ajuns in starea de coma alcoolica si efectiv sa nu-si mai aduca aminte de absolut nimic din cele intamplate. Iar daca esti si activa sexual in acel caz un contact sexual s-a putut produce in conditii ....normale.
Pai daca nu mai tii minte nimic din seara respectiva, normal ca e posibil sa fii fost violata ( pentru ca nu se numeste ca ai facut sex daca erai in stare de inconstienta) si tu sa nu mai stii.
Pai daca nu mai tii minte nimic din seara respectiva, normal ca e posibil sa fii fost violata ( pentru ca nu se numeste ca ai facut sex daca erai in stare de inconstienta) si tu sa nu mai stii.
Mai mult ca sigur a rămas sperma pe canal de la primul contact care s-a scurs în vaginul tău la al doilea contact sexual neprotejat. Acum tot ce contează e dacă ai fost în perioada fertilă sau nu.
ce treaba are sperma pe canal cu faptul ca era ea beata?
Hmmm. La alta intrebare am vrut să răspund
Speriel spunându-i că poți depune plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de viol în situație agravantă, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra...și vezi ce reacții va avea!
Normal așa am pățit și eu. Mi-a zis baiatu ca am făcut cu el s*x. Și peste ceva timp m-am trezit gravida