| roxanyk_3917 a întrebat:

Buna tot eu sunt am o amica care este lesby si se tot da la mine eu am iubit si ea stie si i-am si zis ca nu imi plk fetele dar a zis ca ea nu inceteaza pana nu imi castiga dragostea ce sa ma mai fac cu ea ma inebuneste si eu imi iubesc iubitu si nu mas combina niciodata cu o fata dar ea zice ca intr-o zi voi fi a ei nu se poate asa ceva dati-mi niste sfaturice sa fac? dau funda pup

Răspuns Câştigător
| NuAmGăsitNume a răspuns:

Spune-i iubitului tau si impreuna vb cu fata asta... daca nu merge nici asa du-te la parintii tai sau ai ei.

P.S In preajma ei stai numai si numai cu pr tau si fa-o asa sa inteleaga ca isi pierde timpu.

funda?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tragei o palma peste moaca si spune-i sa se lase de prostii sau ii termini prietenia dintre tu si ea.

| Narcis2007 a răspuns:

Dai mare capac de o sai tiuie...dai o palma si ai sa vezi ce repede o sai treaca...

| Marynna a răspuns:

Nasoala situatiestraight face
Daca ti-ar fi prietena adevarata ar intelegestraight face
Explica-i clar,poate chiar pe un ton ridicat ca tie nu iti plac fetele si ca iti iubesti iubitul. Daca nu intelege, nu te mai vedea cu ea, o ignori pur si simplu.
Bafta:*

| blaxy a răspuns:

Spune-i iubitului

| Allexis a răspuns:

Trimite-o la mine si o vindec eu de lesbianism.

| rony a răspuns:

Doar nu o sa te violeze, daca tu nu dai curs avansurilor sale nu are ce sa-ti faca.

| PuFuLeTeLe_9807 a răspuns:

Poate doar isi bate joc happy vezi-ti de treaba ta cu prietenul tau si zii sasi caute alta daca ii plac fetele pentru ca tie iti plac baietii happy

| aiam a răspuns:

Lasate cucerita de ea