| baby_6056 a întrebat:

Buna tot eu sunt.am revenit pentru ca nu stiu ce sa fac.stau si ma gandesc pun in balanta tot ce am petrecut cu prietenul meu in acesti 4 ani de zile.si aveti dreptate? dar ce sa fac? simt ca nu il mai iubesc si ca doar tin la el.am zis sa ii mai dau o sansa dar sa punem aman2 din partea noastra. dar nu vad nimic de la el.cateodata am impresia ca vrea de la mine doar sex pentru.ca cand facem dragoste nu tine cont deloc si de ce simt eu si de ce vreau eu...ci doar de nevoile lui.nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred.as vrea sa pun punct dar nu am curaj.as vrea sa incheiem si sa stau o perioada singura sa vad la cine ma gandesc mai mult si cu cine as vrea sa raman.cat despre celalalt baiat, se poarta foarte frumos cu mine, ma alinta ma saruta doar pe frunte cica pentru ca nu facem bine.nu m-am culcat cu el si nici nu vreau pana nu o sa iau o decizie cu respect la relatia mea.pls daca puteti sa ma ajutati cu raspunsuri mas simti f bine pentru ca am nevoia sa vb cu cineva.mersi mult pupici

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Ai chiar ar trebui sa iei o pauza.asta pentru binele tuturor pentru ca nu esti sigura de sentimentele tale.gandeste.te putin:pe care il iubesti mai mult? chiar daca sunt 4 ani de zile, ce? sunt altii care dupa 15 ani de casnicia chiar si mai mult divortseaza pentru ca nu mai au sentimente.se pare ca al 2. lea baiat, cel cu care practic nu esti, se comporta frumos si chiar tine la tine.pana la urma trebuie sa gasesti o solutsie si nu face cum iti trece prin minte, fa cum iti zice inima.

| sunset a răspuns:

Il apreciez mult pe noul tau 'prieten'; intr-adevar, primul cred ca se gandeste doar la sex, si daca tu nu il mai iubesti ca inainte, nu vad rostul relatiei.
In plus din cate am inteles, cel nou nu ti-a cerut sa faci sex cu el. Inteleg, din faptul ca te saruta pe frunte, ca este mai conservator, si nu cred ca i-ar place ca tu nu mai esti virgina.

Nu stiu. Scrie-mi un mesaj privat daca vrei sa mai vorbim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei asa de greu? Despartete fatolaughing). Te pupa Cata

| Cristian_9371 a răspuns:

Hello, eu as face-o in locul tau astfel :
1 = m-as desparti de baiatul care ar vrea numai de la mine numai dragoste;
2 = as sta putin pe ganduri si m-as gandi ce as alege;
3 = dupa aceea, i-as da o sansa celui care ma iubeste cu adevarat.