| alina08 a întrebat:

Buna tot eu sunt poate va stresez deja dar mai am o intrebare. In primul rand va multumesc pentru raspunsurile data la intrebarea anterioara. Acuma oare daca mi-a venit ciclu atat de repede credeti ca as putea fi insarcinata simptome nu am avut doar sani pot sa zic ca is chiar putin mai mari (putin) nu mult oare se poate? astept un raspuns va multumesc mult

Răspuns Câştigător
| catthshshshs a răspuns:

Din ce imi spui tu, nu cred sa fie vorba de o sarcina.Ciclu apare mai repede din mai multe motive, posibil o raceala, din cauza stresului sau a unui dezechilibru hormonal.La inceputul ciclului e normal sa te doara sanii si sa ti se para ca sunt mai mari, astea sunt schimbari normale in aceasta peroada. Daca ciclul tau este normal ca numar de zile si ca abundenta, eu zic sa nu te ingrijorezi.Numai daca tine mai putin e cazul.winking

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca a aparut o sangerare neregulata, nu e necesar sa fie menstruatie, poate fi o sangerare de implantare a unei sarcini, asadar poate semnifica ca esti insarcinata. Doar un test de sarcina la minim 21 de zile de la ultimul contact sexual neprotejat te poate lamuri.

| Bacemi a răspuns:

Doar un control poate clarifica total lucrurile. In rest putem doar sa facem supozitii. Oricand este o posibilitate. Tu ar trebui sa stii daca a fost protectia facuta cum trebuie.

| Adela_9686 a răspuns:

Pai asta numai tu poti sa stii, daca ti-ai inceput viata sexuala si daca te-ai protejat cum trebuie, cel mai bine e sa-ti faci un control ginecologic

| ionika a răspuns:

Pai eu dupa mine nu stiu ce sa-ti spun. dar eu zic sa te duci la un control ginecologic, impreuna cu mama daca esti de o varsta mai mica si sa vezi despre ce este vorba.