| rucsy_7574 a întrebat:

tot raspund eu la intrebari dar am si eu o intrebarea. o problemuta putin mai mare.Sunt intr-o relatia de 10 luni ne intelegem bine dar faptul ca eu cedez mai usor fiind zodia pesti si el zodia leu il face mai orgolios si mai mandru mi-am dat seama de asta si stiu cum sa il iau acum dar uneori provoaca certuri iar atunci cand suntem foarte suparati si nervosi el are obiceiul sa spuna ca ne despartim. Bineinteles dupa 1 ora 2 vorbim ca si cum nu s`ar fi intamplat nimic justificam asta ca fiind zisa la nervi.

Insa eu m`am cam saturat sa aud asta pentru ca nu imi ofera siguranta relatia asta nu stiu daca azi sau maine sau peste o saptamana ne desp iar pentru 1 ora 2 sau o zi si ne tot impacam nu imi place asa. Ieri a spus iar asta sunt sigura ca va veni sa isi ceara scuze... dati`mi un sfat ce i`as putea spune sau ce as putea face pentru a simti si el nesiguranta aceea si pentru a vedea ca nu e bine sa spunem la nervi asta. Degeaba ii tot repet vreau sa o simta pe propria piele.As vrea cateva sfaturi sa vad daca se apropie de gandire mea

Dau fundita daca asa vreti laughing Si scuzati de intrebarea asta lunga dar am explicat pentru a intelege cu totii. pupici

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Incearca sa fii mai rece si mai distanta cu el o perioada (cateva zile, nu o ora-doua). Sa nu-l mai suni, sa nu-l cauti. Lasa-l sa se gandeasca la consecintele faptelor sale. Poate va realiza, ca nu esti jucaria lui si pe viitor se va gandi de doua ori, daca merita sa se poarte urat cu tine sau nu. Fii mai hotarat, mai stapana pe tine si pe situatie! Nu-l lasa sa faca din tine o marioneta! Meriti sa fii respectata si apreciata!
Succes! Numai bine!

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ii spui clar si raspicat ca data viitoare cand va spune ''ne despartim'' apoi asa va ramane si sa-si ia gandul de la tine!

NOname
| NOname a răspuns:

@rucsy, ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere! Numai bine!

| cristi202 a răspuns:

Provoaca-l tu, spune-i ca te desparti tu de el chiar atunci, in momentul in care o zice, si vei vedea reactia. Daca va accepta, poti sa cauti pe altcienva, tu meriti ceva mai mult, caci el nu pune inima in relatia cu tine, daca insa e doar o suparare de moment, va ramine socat si va realiza ce se intimpla, si nu va mai zice de despartire. Insa pentru asta iti trebuie curaj, pentru ca sunt sigur ca tu te temi ca il vei pierde asa.

| morena a răspuns:

Am vazut ca te-ai grabit sa apreciezi raspunsurile! Ai aplicat metoda macar!? Ai rezolvat problema? Cunosc cazuri de genu, care dupa 20 ani de casatorie au aceeasi problema, si tot nu a reusit sa finalizeze intelegerea! Leul tinde sa urle si sa jigneasca la orice fel de problema, si tot el ajunge in postura de victima! Asta si de stie ca e cel vinovat, te aduce in postura de a te face pe tine sa crezi ca l-ai adus in situatia asta, ca apoi sa cedezi din nou! Nesiguranta asta te va urmarii toata viata! Zi-mi daca crezi ca nu am dreptate!

| insanityana a răspuns:

Este putin probabil ca un leu sa fie atras de un peste. timid si delicat, pestele are de suferit intr o astfel de relatie incompatibila. incearca sa ti indrepti atentia spre un nativ aproape de semnul tau astral, mai exact un scorpion sau rac. fara suparare, insa cuvantul relatie' nu are ce cauta intre voi. u esti apa el e foc, n are a face una cu alta. so, respira adanc si invata sa aplici si un simplu refuz cand e cazul. peace

| PoFFyLuB33by a răspuns:

Uite:

o perioda din timp stay si u mai departe de el nu mai stati ff apropiatzi ii ofer respect lui NOname deoarece are mare dreptate cateva zile macar o saptamana stay departe de el si incearca sa nul suni sa nu ii raspunzi la tel sa nu va mai intalniti si el o sa-si dea seama cat rau ti-a facut apoi parca il vad cum o sa vina in fata ta si sa-si ceara mii de scuze... o sa vezi u ca asa va fi sper sa puteti incepe din nou o relatie in armonie si linisthe...numai bine

pa, pa

| Twinkeelx a răspuns:

Crede-ma te inteleg si eu sunt pesti. Adevarul e ca si noi avem orgoliu dar totusi trecem de cele mai multe ori peste el de dragul sentimentelor. E bine intr-un fel ca se intoarce el la tine si isi cere scuze. Totusi nu e bine.pentru ca sti si tu orice mica cearta raceste relatia. pur si simplu devine ca o joaca si nu sti niciodata cat dureaza cearta si daac va vi definitiva. Trebuie doar sa fii mai orgolioasa, incapatanata si sa incerci sa te stapanesti, sa nu-l cauti, sa-l astepti p el sa faca asta. Daca vede ca esti indiferenta va simti p pielea lui sentimentu de a pierde p cineva drag si crede-ma dupa atata timp nu-i va fi usor. Trebuie doar sa ai incredere in tine si sa te ti tare, nu uita si minte trebuie sa conduca nu doar inima. Bafta:* daca vrei lasa-mi id-ul tau si mai vb:*

| xPiTiKoTx a răspuns:

Spune-i scurt si la obiect.Ca te-ai saturat! Si daca vrei si sa incerci cand va certati spune-i " Gata vreau sa ne despartim" si cateva ore sa il lasi sa vezi ce face. Funditabatting eyelashes