| AnDutZzA020 a întrebat:

Toţi prietenii îmi zic că iubitul meu e urât şi mă şi mă simt foarte nasol când ei râd de mine pentru că sunt cu el. Chiar şi vărul meu a intrat pe fb-ul lui şi mi-a zis că e urât şi să nu mai vorbesc cu el. Sincer eu îl iubesc enorm aşa cum e el, şi ador felul lui de a fi dar nu mai suport gura lumii. Ştiu că nu contează aspectul într-o relaţie dar nah. Ce să mă fac?

19 răspunsuri:
| ANoNim612 a răspuns:

Ramai cu el orice ar fi. Daca il iubesti treci peste orice. Ignora gura lumii. Stiu ca intr-o lume in care doar aspectul fizic conteaza este greu, dar la un momendat se vor plictisi sa tot comenteze. Pana atunci mai indura putin si prefa-te ca nu-i auzi.Totul va fi bine

| Felys a răspuns:

E o vorba „frumosul roade osul",decat sa fi cu un barbat frumos,sa nu te respecte si sa fie el pe primul plan,mai bine un barbat mai uratel dar sufletist si cu care sa te intelegi de minune,nu baga in seama gura lumii, lasa-i sa vorbeasca pana fac clabuci la gura, sunt niste invidiosi in realitate, tu daca tii la baiatul asta stai cu el si da-le peste nas tuturor care iti spun ca e urat spunandu-le ca e cel mai grozav iubit din lume, si te rasfata ca pe o printesa

| AlexanderAdrian a răspuns:

Poate sunt gelosi, iar var-tu sa-si vada de treaba lui. Da-ne si noua o poza cu el sa judecam cat de "urat" e.

| Foxyyyy a răspuns:

Aia nu sunt prieteni. Frumusetea e relativa.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Cand iubesti, ai ceata in minte. cei din jur incearca sa iti dea sfaturi obiective.E important ca tu sa te simti bine langa el, dar nu merge ca tu sa fii destul de draguta, iar el destul de nasol

| Areea995 a răspuns:

Daca tie iti place, ramai cu el. Conteaza mai mult decat orice sa va simtiti voi doi bine. Si pe langa aspectul lui fizic, probabil ca are si el ceva calitati, ca altfel de ce ti-ar placea de el.

| Giulia97Anna a răspuns:

Asa patesc si eu cu colegele mele:"Vai, da' ce fata are, de unde l-ai gasit..etc.Faza importanta este sa-l iubesti tu, ca doar nu-l iubesc prietenii/prietenele tale.Nu trebuie sa le placa lor de el, trebuie tie sa-ti placa.

| RAY a răspuns:

Intro relatie conteaza fizicul asta e clar, acuma tu ai gasit ceva care a inlocuit acea parte personalitate, banii etc nu stiu cum arata acel baiat daca chiar e urat, prieteni tai poate is nesimtiti sau rai, da lasa-i asa prieteni ai numa buni de lasat de parca ei ar sta cu el culmea daca e sa te accepta te acceapta eu cred ca e mai mult rautate la mijloc nu ca e el urat

| Polaris a răspuns:

>lumea află că sunt într-o relație
>"Polaris, cât o plătești să stea cu tine?"
>http://i.imgur.com/IrXRv22.png

O să te obișnuiești.

| Jackul336 a răspuns:

1.Tocmai ai aflat cu exactitate nivelul anturajului tau de prieteni si colegi.Alt test nu mai exista.
2.la barbati nu e importanta componenta estetica /poate arata urat dar sa fie un bun sportiv.Mergi mai departe cu el.
3.Fa naibii o plangere la tribunal pentru defaimare.In tarile civilizate se face si puscarie pentru denigrare umana.
4.Mi se pare o masura slaba de tot chestia cu nebagatul in seama. Daca nu bagi in seama un lup el va ezitat sa te manance?
Ca si in sah cea mai buna aparare e atacul.Sa vezi numai ce se linistesc de la faza cu tribunalul. Leac garantat 100%

| asdfghjklș a răspuns:

Ignora-i. Si eu am auzit destule despre prietenul meu, si totusi suntem inca impreuna de aproape 9 luni si ne iubim.

| llucixxl a răspuns:

Păi... du-l la tratare: operații, injecții, implanturi, etc... sau fă-l să se mai nască o dată. Glumesc, nu trebuie să faci nimic, poate ceilalți spun așa din invidie. Cât timp tu ești satisfăcută de el nu trebuie să-ți pese de gura lumii, băiatul îl alegi tu sau lumea?

| paulpetrolistu a răspuns:

Daca chiar ti la el, treci peste orice iti spun altii!

| h3r a răspuns:

Dacă era nasol nu aveai nicio treabă cu el, înțelegi?
Prietenii ca prietenii, dar văr'tu ăla merită multe în gură.
Gura lumii e plină de rahat!

| 4You123 a răspuns:

Nu crede pe nimeni, fa ce iti cere inima.Multi sunt invidiosi.

| Morbidd a răspuns:

Inseamna ca e chiar urat, da-l dracu

| XoJojoXo a răspuns:

Important e să vă completați voi reciproc și să vă înțelegeți. Lasă că și mie îmi spunea la început toată lumea că are față de copil, că are vreo problemă de dezvoltare de arată așa, că e gras, că nu știu ce. Important e să vezi tu frumosul din om. Pentru că suntem înconjurați de superficialitate și nu știm să vedem dincolo de ambalaj.

| darriya a răspuns:

O fii el urat cum spun altii, dar poate are mintea bogata ceea ce asta te-atras la el si cu asta te-a cucerit. spune-le asta celor care comenteaza aiurea.Decat cu unul frum si fara minte mai bine unul mai putin frum dar cu mintea bogata.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Frumusetea e subiectiva. Daca tu il vezi frumos, inseamna ca e frumos, pentru tine.
Nu conteaza ce cred restul, zi-le doar mai "frumos" ca nu e problema lor cum arata iubitul tau.

Stiu, gura lumii e groaznica, dar nu trebuie sa o asculti. Stiu ca nu te intereseaza, dar iti voi spune ce am patit eu ascultand ce cred restul. Am ajuns sa imi fie scarba de mine, sa ma urasc, sa ma consider prost, urat, un esec.Nu mai am incredere in mine nici cat sa mai abordez o fata sau macar sa pot vorbii cu cineva fara sa imi fie teama ca ma va judeca. (vorbesc serios. Am dezvoltat si mai multe complexe de inferioritate) Eu, iau in considerare, destul de serios, ideea de a ma sinucide... (daca doresti, pot sterge partea asta)

Gura lumii, reprezinta doar ideile/parerile comune ale unei gloate. Nu conteaza, nu are relevanta, nu pentru tine. E alegerea ta (sau a inimii...sa fim mai dulci), pe cine iubesti.