Mai Alecsilicios.nu fii rau. poate o afecteaza, totusi gandestete...nu pot sa zic ca tine la el.vai de acum il iubeste.ci tine asa prieteneste. aici nu e vorba de f***t. ci pot zice eu de o amicie si venind vorba despre barfe, nu ar trbuii sa le bagi in seama. Stiu ca e foarte enervant sa auzi: x a facut nu stiu ce, si y la fel. Nici mie nu imi place. Dar asta e viata. SUnt unele lucruri in viata pe care trebuie sa le acceptam asa cum sunt. Venind vorba despre "relatia" ta cu el.Niciodata nu stii ce se va intampla. Tu ramai asa cum esti, sa nu incercei sa te schimbi, pentru ca faci o mare greseala. Poate va fi la fel cu tine, poate o va lasa mai moala, deoarece ai dreptate reputatia lui e in joc. Oricum, daca zici ca se poarta asa frumos cu tine, inseamna ca totusi nu vrea sa se termini urat. Ai facut bine ca i-ai spus, pentru ca odata si odata tot auzea acele" barfe" si...Asta e parereamea sper ca te-am ajutat cu ceva!
Pipu! Multe barfe... dai dracul pe toti cei care te barfesc nu iti sunt prieteni si ce ii fte pe ei grija de viata ta personala daca tu vrei sa te intalnesti cu cineva te intalnesti! prietenii adevarati nu iti zic nimic!
Parerea mea e ca nu s-a suparat de barfa!(NU ARE DE CE!)
Stai linistita! Succes