| ruxandraaaaioanaaaa24 a întrebat:

happy Buna! Totul imi merge bine iar pentru asta sunt recunoscatoare si poate chiar as putea fi bucuroasa din acest motiv. Sunt anul II la facultate si simt ca imi gasesc locul, ca sunt unde trebuie sa fiu.
Cu toate ca nimic nu pare sa strice aceasta stare de bine, eu nu rezonez cu toate astea. E ca si cum intr-un cantec versurile transmit un mesaj duios, romantic, iar linia melodica e una galagioasa, de club, house sau oricum, dar total diferita de ceea ce transmit versurile cantecului. Asa ma simt acum si sper ca aceasta comparatie a putut sa fie destul de inspirata. big grin
Am sentimentul ca fericirea nu exista, ca "fericirea" si cuvantul "Te iubesc" inseamna mult prea mult pentru ca oamenii sa le simta sau sa le rosteasca. Chiar citisem mai demult ca ar trebui sa spui "Te iubesc" doar persoanei pentru care ai fi in stare sa mori. Stiu ca e dur, dar asta este ceea ce cred. Tu ce parere ai despre fericire?
Revenind la ce scriam mai sus, ce sfaturi imi dati? Ma simt de parca imi lipseste ceva...
Astept parerile voastre si va rog sa raspundeti cu seriozitate.

1 răspuns:
| h3r a răspuns:

Nu apreciezi ceea ce ai, nu te-ai maturizat suficient, ești încă pe linia de pluturi, dar îți este bine și probabil asta ar trebui să conteze acum.