1. Pur si simplu ii explici situatia, si daca tie iti place de el de ce nu incerci sa ii spui lucrul asta? Dar mie tipul mi se pare ca isi cam bate joc...Poti sa il saluti, sa stai in grupu ala cu el ca sa va cunoasteti mai bine.si vedeti voi mai departe
2.Cu siguranta nu... daca tinea la tine nu se dadea in spectacol in fata prietenilor sai trebuia sa isi arate sentimentele doar tieFacea asta doar ca sa para mai important in fata tasi pun pariu ca spunea,, da ma o plac.asa si?"tocmai sa auzi tuDeci parearea mea este ca nu a tinut deloc la tine.
3. Una foarte proasta! Acea persoana nu se poate numii prietena. Eu zic sa te feresti de ea si demonstreaza-i ca nu te mai intereseaza persoana sa. Cand te va intreba de ce numai vb cu ea.raspundei si tu ceva de genu:,, Pai pentru ca eu nu stau cu fete mai frumoase ca mine"Cu siguranta MAdalina este inebunita dupa Nico, si baga strambe si te face pe tine sa crezi ca el e un dobitoc...tocmai ca sa para ea mai in fataDar stai linistata ca mai sunt baieti...
1. Nu inteleg intrebarea ai gresit ceva... Cred ca ai vrut sa intrebi ce o sa-i zici acnd il vei vedea. Daca e asa, discuta cu el cum ai vorbi cu orice alta persoana, intreaba-l ce-a mai facut. Iar daca el aduce subiectul din trecut puteti discuta si despre asta
2. Daca a tinut la tine nu putem sti noi, numai el stie. Dar cu siguranta te-a placut si a vrut ca tu sa stii asta
3. OH GOD. ce parere am? Una destul de proasta. O prietena nu baga strambe. O prietena nu e invidioasa. O prietena nu iti spune ca e frumoasa si tu urata. Ce rezulta? Ca nu te merita
Bafta
Scuza-mi greseala ai scris corect intrebarea, imi aparea mie ceva in dreapta si nu am vazut-o pe toata
David907823 întreabă: