Hey
Chiar ca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti, care sa fie alaturi de tine. Dar, nu ii poti gasi daca tu nu le arati cum esti tu cu adevarat. Poti iubi un om numai daca il cunosti cu adevarat, cum sa te cunoasca ei, daca tu nu te deschizi pentru nimeni. Prietenii adevarati nu ii gasesti peste noapte, insa, asta nu inseamna ca trebuie sa suferi, sa te inchizi in "cochilie". Oamenilor le plac persoanele vorbarete, plina de viata, interesante.
Tu, ar trebui sa vorbesti cu colegii tai, sa le zambesti. O figura vesela si primitoare face foarte multe.
Spre exemplu, daca ii vezi ca discuta despre nu stiu ce, baga-te in vorba, spune-ti parerea, razi, glumeste cu ei.
Si inca un lucru. Tu ai spus ca atunci cand iti place de un baiat cam faci totul pe placul lui.Nu cred ca baietilor le place asta. Le place ca o fata sa fie misterioasa, sa se joace putin cu ei.
O zi sa fii indiferenta, alta zi sa zambesti, sa te porti frumos.
Trage aer in piept si spune-ti : ca si asa nu pierzi ABSOLUT nimic daca incerci sa fii deschisa.
Razi, vorbeste, spune-ti parerile tale(Daca nu iti convine ceva, spune sus si tare), NU te lasa calcata in picioare de nimeni si nimic. TOTI suntem speciali iar nimeni nu are dreptul sa ne ia Distractia!
Sper ca ti-am fost de ajutor:*:* pupici
Pai vorbeste cu el.cum sa nu se naruie totul daca nu vorbiti? comunicarea este cea mai importanta intr-o relatie! iti doresc mult succes!:*