Proasta. Barbatii care fac asta ar trebui spanzurati de unul din capete, indiferent care, iar fetitele inchise la o scoala de fete, manastire, etc, pana se dovedesc destul de mature incat sa nu confunde marfa cu ambalajul. Sau invers, femeile care isi batjocoresc astfel copiii sau fratii mai mici, sa fie inchise la nebuni, si tratate (medicamente, dusuri, socuri, whatever) si cu baieteii sa se procedeze la fel ca si cu fetele: scoli de baieti, manastiri, etc.
Daca ti s-o pus pata pe mama ta si-ti da voie...e ok! Bafta! Poate-o sa ai si vreun fratior cu mama ta! Oare cum iti va spune ala? Tata? Sau?
Pai din 7 miliarde nu gasesti sa nu ajungi la incest.Castrare chimica pentru aceste animale!
Daca partenera are forme apetisante, e tentant intodeauna, dar NU E SANATOS. Nu e sanatos sa te gandesti la relatii sexuale cu rudele si nu e sanatos sa faci asa ceva medical din punct de vedere genetic pentru copiii tai (risca sa se nasca cu handicapuri sau boli cromozomale etc.)
Ha! pai nu e o parere buna, sunt impotriva acestor lucruri si putini oameni mai sunt care fac acest lucru deci nu are rost intrebarea.
Pe vremea regilor existau metoda casatoriilor intre rude apropiate si din 10-15 copii cati faceau daca iesea unul doi normal,in rest toti aveau probleme de sanatate,cred ca esti de acord cu mine ca nu e deloc o solutie buna sa se mai ajunga la incest ca in acele vremuri demult apuse, de ce crezi ca tiganii astia chiar daca nu sunt bine hraniti si imbracati nu se imbolnavesc, ei provin din rase diferite, amestecaturi si tocmai asta ii face mai sanatosi, deci incestul este interzis atat prin lege cat si prin moralitate tocmai ca sa nu se ajunga iar sa se nasca retardati
Si ei sunt oameni si nu vad care e problema? Ce va deranjeaza pe voi daca vedeti pe 2 care sunt rude ca au o relatie? In alte state chestia asta e la ordinea de zi numai la noi nu se pare ok ca asa e Romanul.....in plus anul viitor o sa se aprobe incestul deci sa va vad atunci
Gresesti, cu ma'sa, am folosit bine cratima?
Tot profesor de psihologie doresti sa ajungi? poate la mine la spital Gogule
Deci ți-o tragi cu soră'ta?
Buna! Mi se pare aiurea intrebarea dar daca asta ti-a venit sa intrebi eu iti raspund cum pot. Parerea mea e ca numa oamenii cu o minte scazuta si constinta zero poate face asa ceva. Sunt atatia oameni de sex opus pe lumea asta cu care ai putea avea relatii nu chiar cu o ruda.