Daca te-ai documentat cat de putin din surse serioase, ai aflat ca varsta minima la care o femeie isi poate incepe, din punct de vedere medical, viata sexuala este 17 ani si jumatate. Zici ca tii la ea, daca e adevarat si iti pasa cat de putin de ea, atunci, nici nu vei pune problema si nu vei accepta nici in ruiptul capului sa faceti sex inainte ca ea sa implineasca aceasta varsta. Acestea fiind zise, nu te mai gandi de pe-acum cum o sa va simtiti peste aproape 3 ani, ia lucrurile incet, asteapta sa implineasca varsta minima si veti discuta atunci.
Stii si ce urmari pot avea relatiile sexuale la 15 ani, in cazul unei fete?
Esti mai mare, deci trebuie sa fii mai intelept.
Explica-i la ce riscuri se supune si propune-i sa mai asteptati, daca o iubesti de tare precum sustii.
1 ok faceti sex
2 pai mi s-a culcat cand am realizat ca ma vede o lume intreaga eu faceam sex cu manechinul in magazin
Tu esti baiat, bineinteles ca esti dispus, in caz de ceva iti iei "palaria' si pleci. Dar ea?
Daca o iubesti, mai asteapta! Logic, tu esti pregatit, dar ea are doar 15 ani. Inca nu s-a dezvoltat suficient, nici fizic, nici psihic. O sa aveti tot timpul pentru asta, doar mai asteapta vreo 2 ani.
Sexul nu inseamna doar placere, ci trebuie sa iti asumi si anumite responsabilitati. Deci, mai ai rabdare!
Bafta!