| thePsychopath a întrebat:

:3
Ce parere aveti despre relatiile la distanta?

24 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Relatia ta, fie ea aproape sau la distanta....este unica! Traieste-o fara povestile altora, fa-o sa fie frumoasa si stabila!

| Picasso a răspuns:

Pfff hmm nu prea tin, sunt de scurta durata, mai muulta imaginatie si dor contribuie la relatia asta!

| mona a răspuns:

Sunt relatii fara nici un viitor

| Sara2 a răspuns:

Nu tin, intr-o relatie la distanta unul sufera iar celalalt inseala

| Dean1996 a răspuns:

Eu cred in ele, dar sunt unul la un milion sanse sa reuseasca[ma refer la dragoste aici]. Fratele meu e casatorit cu o femeie pe care a cunoscut-o pe internet.S-au placut, s-au intalnit si s-au casatorit.Relatiile la distanta exista, dar sunt foarte rare, mai ales in zilele noastre.Nu conteaza ce fel de relatie e, ca e dragoste, ca e prietenie.Pentru ca si prietenia e tot o relatie.Ideea este ca trebuie sa existe ceva unic intre cele doua persoana sa mearga, indiferent ce e.

| deeeeea1 a răspuns:

Eu am o relatie la distanta si totul merge foarte bine. Avem chiar 3 ani impreuna.Am trecut prin momente grele aman2 ce-i drept, dar am reusit sa le depasim impreuna.Eu consider ca daca va iubiti totu va veni de la sine si veti trece peste distanta.

| ady20hbk a răspuns:

In 99% din cazuri aceste relatii nu rezista caci la un moment dat intra in scena frustrarea caci nu poti fi alaturi de persoana iubita.

http://www.adrianhbk.blogspot.ro/

| neutrino a răspuns:

Asa ceva nu exista. Exista doar iluzii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

Perfecta dreptate!

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Pai daca exista dragoste adevarata relatia poate dura foarte mult timp, desi daca nu se vor mai intalni indiferent cate de mare e dragostea tot se va termina.
O zi buna!

| Vix999 a răspuns:

Nu, nu, nu ...nici nu se pune problema. Eu nu vreau ca viata mea sa fie atat de trista incat sa-mi manifest afectiune zgaindu-ma la un monitor. Nu mersi.

| blueheart a răspuns:

Orice relatie la distanta se va termina mai devreme sau mai tarziu daca intre cele doua persoane nu exista dragoste adevarata, sentimente profunde.

| AndyLavy a răspuns:

Hmm. greu de spus. depinde de persoanele respective depinde de mai multi factori. daca ai o relatie la distanta dar va vedeti macar o data eu stiu..sa zic pe luna si daca sunt niste persoane responsabile rabdatoare calme, au incredere unul in cealalat si mai mult, se iubesc atunci este posibil sa mearga. si acum revenind la intrebarea ta. ce parere am? pai cred ca relatiile la distanta nu sunt pentru toata lumea, si cine nu a trecut prin asa ceva nu poate spune nimic despre o asemenea relatie.Eu am avut una, pe la 15 ani care a durat doi ani jumate, si a fost o experienta unica, si o alta, de la app 18 ani si tine pana in prezent si sper eu si va dura cat mai mult.Este greu, este dificil, sunt momente si momente. Dar daca exista incredere in si mai ales dragoste adevarata se poate trece peste. Acum sunt doua tipuri de relatii, primul in care initial sunt impreuna apoi intervien ceva si unul din parteneri trebuie sa plece si al doilea cand relatia incepe direct asa. Eu am sa iti spun din propria experienta ca nu este usor, insa e frumos, este special, ai un sentiment aparte. una este sa te vezi zi de zi, si alta sa te vezi o data la cateva saptamani, pentru ca sentimentele sunt mai puternice, ti le canalizezi altfel, pot spune ca nu intervine monotonia. sunt lucruri pe care un cuplu le poate face impreuna, desi nu sunt unul langa celalalt. Daca relatia este armonioasa poate dura mult si bine. Acum depinde si de varsta, una este relatia la 15 ani, si alta la 20, sau 30 si asa mai departe. vedem altfel lucrurile.
o relatie din asta e grea si nu multi o inteleg, insa pentru cei ce o inteleg este frumoasa ( desi la prima vedere pare imposibil). trebuie sa stii cum sa acyionezi cum sa reactionezi si mai ales sa te controlezi. Da intr-adevar intervin multe sentimente negative. daca le pot spune asa, insa pot fi depasite cu usurinta daca cuplul vrea asta si daca sunt unul app de cealalt, din punct de vedere spiritual.
Sunt multe de spus insa cam asta pe scurt.si in plus oare nu este mai frumos lucrul acela pentru care lupti si il obti atat de greu, decat ceva ce ti se da imediat? Eu asa cred, si cam asa vad eu o relatie la distanta. o pot numi un fel de provocare, mai aparte.

| val31989 a răspuns:

Buna. Cred ca exista relatie la distanta doar daca va iubiti mult si aveti incredere unul in altul.
Recunosc, e greu sa tii o relatie la distanta,dar e un sentiment placut (parerea mea )sa stii ca cineva, undeva se gandeste la tine, si zambeste mesajelor tale, si ar da totul ca sa te vada sa fie cu tine.
Nu sint impotriva relatiilor la distanta, dar trebuie sa il/o cunosti indeajuns pentru a mentine relatia.
(parerea mea )
Succes!

| December a răspuns:

Relatiile la distanta nu rezista. E doar o iluzie. La un moment dat cineva va insela sau va renunta direct. Plus ca e aiurea in sine sa vorbesti tot pe mess sau la tel si sa nu poti sa ti de mana, in brate, sau saruta persoana respectiva. NO WAY!

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai relatiile la distanta nu tin mult pentru ca el/ea isi va gasi pe altinceva stiu ca pare trist da asta e adevarul.

| GoBackInFuture a răspuns:

Relatiile astea nu tin mult, de cele mai multe ori se sfarsesc prin tradarea uneia dintre parti.

| angel_4561 a răspuns:

Folositi prelungitorul

| Originaly a răspuns:

Iti zic sincer ca nu tin sunt plecat de cateva luni in Italia mai am 2-3 saptamani si vin acasa, acum iubita, de cand a auzit ca vin acasa, acum se poarta frumos...deci NU NU tin relatiile la distanta Propia Experientabig grin

| Derbedeu24 a răspuns:

Relatiile la distanta nu merg si nici nu vor merge niciodata.Tu cand vb cu el/ea pe skype poate fi cu altcineva :p

| IMC90 a răspuns (pentru Derbedeu24):

In cazul in care partenerul/partenera ta nu locuieste cu tine, poate avea seara in gura n organe sexuale, fara ca tu sa stii (indiferent ca sta la 10 km de tine sau la 500). Nu e valabil ceea ce zici tu.

| AnnealedPride a răspuns:

Daca ai lungimea mai mare decat distanta... totul e perfect big grin

| Dianuta27 a răspuns:

Relatiile la distanta nu sunt intotdeauna potrivite.E foarte greu cand iubesti pe cineva si il vezi din an in Paste ....am patit.o o spun din propria experienta

| alexnicolas a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu relatiile la distanta

Întrebări similare