Depinde și de vârstă acum. și de sentimentele voastre, de tipul de relație. O soluție ar fi să te apropii de ea, să stați unul lângă altul, să vorbiți. să o săruți, să.i spui ce simți, lucruri dulci, ceva care să.i trezească partea sensibilă. :3. Si poff, te iubeeeesc! Mult noroc în dragostee ^^
Pai poti sa vorbesti frumos cu ea..sa o duci intr un loc mirific (de exemplu langa un lac) sa stati pe banca si sa i spui ceva gen "stii....intotdeauna m am gandit la tine si la ce simt pentru tine.dar mi a fost si inca imi e greu sa ti spun.dar o sa incerc..de cand te am intalnit te am vazut ca pe o fata frumoasa, inteligenta, speciala, dulce..si am stiut ca tu esti aleasa inimii mele.Te iubesc (pui numele), chiar te iubesc si mi a fost mereu greu sa ti o spun pentru ca nu stiam cum vei reactiona..de acum nu imi mai e frica sa iti rostesc cele doua cuvinte..chiar simt ca te iubesc!"
Doamne, daca eu as primi un trandafir de la baiatul pe care il plac. as lesina. daca ea te place, nu are rost sa faci atat tam-tam. fa ceva mic, dragut.
liliana77any întreabă: