| DeliaCute a întrebat:

Bună TPU.Aș avea o dilemă în ceea ce privește dragostea și sper să mă puteți ajuta.Este un băiat la școală cu mine,din altă clasa,cu un an mai mare. El iese des pe hol și mă privește lung,câteodată când mă vede pleacă, se emoționează oarecum. După tot felul de gesturi de genul mi-am făcut curaj să îi zic "bună " pe fb însă m-am panicat și i-am zis ca nu e ptr el și el a răspuns cu 2 semne de intrb și în emoticon așa :\ care exprimă dezamăgire confuzie. După câteva zile a venit la mine pe hol și a zis "ai greșit destinatarul " și a zambit însă eu l-am ignorat.Ca să imi îndrept greșeală mi-am cerut scuze și l-am intrb ce face pe fb și a răspuns "nimic...o." nu am înțeles la ce se referea...O prietenă comună (el atunci nu știa ca eu și ea suntem prietene ) l-a întrebat dacă are iubită și el a zis "nu, însă este o față pe nume (numele meu )care mi-a dat mesaj " după ea l-a întrebat dacă mă place iar el s-a înroșit și a schimbat subiectul.Vineri o prietenă i-a zis ca îl plac însă el nu a auzit.Crezând ca a auzit eu i-am zis așa "ce ti-a zis (numele fetei) era adv " și el "ai probleme? care (numele fetei?)" eu "din clasa cu mine..nu mai contează " el "nu stiu despre ce vorbești" eu"nu mai contează."el:"nu mai contează.da tu totuși vrei sa-mi spui ceva " eu "nu are rost să îți spun din moment ce am probleme " el nu a mai avut ce să mai zică...A aflat între timp ca prietenă ăia care l-a întrebat atunci ca e prietenă cu mine, iar ieri ea l-a întrebat dacă mă place și el a zambit si a zis ca nu ca sunt prea mică.Eu nu știu ce să mai cred.Voi ce credeți? Ce mă sfătuiți să fac?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

La varsta aia ne plac toate fetele

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca se pare ca el este mai timid de felul lui sau poate chiar rusinos din fire, ai putea foarte bine sa-l acostezi si pur si simplu sa-i pui in mod direct intrebarea daca este pregatit si daca accepta sa iesiti doar in 2 sa va dati/plimbati cu bicicletele sau rolele, sau daca nu are asa ceva atunci pur si simplu la plimbare, asa aiurea pe strada sau pe aleile unui parc deoarece ti-ar face placere sa-ti devina un prieten apropiat. Scurt, clar direct la obiect. Nimic complicat. Ai nevoie doar un minim de curaj si putin tupeu. De foarte multe ori suntem obligati sa "luptam" pentru a obtine ceea ce ne dorim cu adevarat. De asemenea este perimata ideea ca doar barbatul este cel care se cuvine sa faca primul pasul de apropiere. Succes.

| DeliaCute explică (pentru corbulalbrosu):

Există șanse să mă placă? Nu am înțeles de ce prima dată când prietenă mea l-a întrebat dacă are prietenă și el a zis ca nu și ca i-am dat eu mesaj și când l-a întrebat dacă mă place s-a rușinat și a schimbat subiectul dar a două oară după ce a aflat ca sunt prietenă cu să și l-a întrebat a zâmbit și a zis ca nu.El și pe hol se atinge "accidental " și se băga în mine ușor..Nu știu ce să cred.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru DeliaCute):

Parerea mea sincera este aceea ca te place; dar inca este poate imatur, sau poate mai rusinos mai ales de fata cu colegii. Din cauza timiditatii nu indrazneste sa-si exprime adevaratele dorinte, si din acest motiv, prin acele gesturi el doreste de fapt sa mascheze adevaratele lui intentii, si incearca sa dea impresia ca tot ceea ce face este involuntar, incearca sa dea impresia/sa para ca fiind doar niste simple atingeri cu totul intamplatoare, nevinovate si doar accidentale, insa sunt de fapt niste gesturi stangace, puerile insa evidente si concrete ca iti sunt adresate tie si de asemenea ca nu-i esti indiferenta.

| OldSoul a răspuns:

Eu zic sa-ti faci curaj si sa-i spui tot ce simti.
Daca stai si intrebi pe TPU fii sigura ca nu o sa se schimbe nimic si fii sigura ca nu o sa-l intrebam noi daca te place sau mai stiu eu ce iluzii ai tu.
Deci, "curaj gaina ca te tai" si spune-i direct, daca stai si lungesti problema evitandul, sau vorbind orice altceva si cerand pareri si sfaturi aici nu rezolvi nimic.

| evelinna01 a răspuns:

Ar trebui sa te gasesti cu el si sa vorbiti, fata in fata, despre tot ce s-a intamplat, sa lamuriti situatia. Daca el tot evita un respuns clar a ceea ce simte, atunci nu are rost sa-ti mai bati capul. Nu merita.

| leuzzz a răspuns:

Dar cati ani aveti?

| InfoManiac a răspuns:

Uite..Atat fetele cat si baietii au mijloacele lor de a se apara de cereri de genul asta. Daca este cu un an mai mare decat tine nu poate spune ca esti prea mica... dupa mine el a vrut sa vada cum reactionezi. Poti sa il abordezi si altfel totusi. Poti sa nu ii mai spui ca il placi, doar sa te comporti in asa fel incat el sa inteleaga. El crede ca tu trebuie sa muncesti sa ajungi la el. Incearca sa o faci pe dos. Fa-l pe el sa vina la tine. Uite cum:
Gaseste ceva ce ii place, e il pasioneaza si vorbeste despre asta data viitoare cand esti cu el. Intra in spatiul lui personal (sub 50 cm de corpul lui) si incepe sa flirtezi. Foloseste cat mai des expresii gen Chiar?! Nu mai spune! Hai pe bune! si adapteaza-te la stilul lui. Gaseste pretexte ca sa stai cu el. Si daca te respinge din toate inseamna doar ca se simte rusinat sa stea cu tine sau ca nu e confortabil. Asa ca poti sa il lasi. Dar daca nu, vrea si el sa te faca sa muncesti un pic ca sa ajungi la el. Vrea sa se simta valoros. Si baietii si fetele sunt la fel cand vine vorba de dragoste. Asa ca... Foloseste asta, poate te ajuta. Raspunde-mi, spune-mi cum a fost si... bafta!

| Tudor_Geanina_1996 a răspuns:

Hei, eu chiar cred ca te place, din tot ce ai spus chair cred ca te place