| DeliaCute a întrebat:

A început vacanță și îmi este foarte dor de el, număr zilele așteptând cu nerăbdare să îi pot vedea chipul și să îi pot auzi vocea din nou. Mai sun 81 de zile care vor trece fără ca măcar să vorbesc cu el pe o rețea de socializare,deoarece mi-a dat block în condițiile în care nu am insistat cu mesaje,like-uri sau comment-uri. Din întrebările anterioare va veti da seama despre ce este vorba. Am amintiri cu el,îmi zâmbea,mă privea în ochi,câteodată mă băga în seamă când avea ocazia. Mai demult a început fază cu block-ul, la un moment dat m-a deblocat când i-am acordat mai multă atenție. I-am zâmbit,i-am făcut cu mâna și asa m-a deblocat.M-a blocat din nou după ce i-am dat cerere. De ce face asta? Îmi doream să vorbesc cu el în aceste trei luni care nu mai trec, însă el mi-a spulberat toate aceste speranțe? Ce încearcă să facă să dovedească? Simte ceva pentru mine?

12 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Motivele pentru care ți-a dat block care sunt?
Sau te aștepți să ghicim?

| DeliaCute explică (pentru LoveSleep):

Care credeti ca sunt? Fiecare isi da cu parerea.

| LoveSleep a răspuns (pentru DeliaCute):

Nu avem cum să ne facem o părere dacă tu nu ne zici toate detaliile.

Tot ce ai scris tu acolo ai putea sintetiza în 2 propoziții: "Un baiat mi-a dat block pe facebook. Oare ma place?"
Răspunsul e clar, nu.

De aceea am precizat, din intrebarile anterioare in care am povestit cateva sin amintirile noastre.Am facut aceasta precizare pentru a nu mai povesti din nou toate intamplarile. Daca doresti sa ma ajuti, te rog respectuos sa citesti ultimele 3 intrebari si iti vei da seama de situatie si daca ma vei ajuta la deslusirea acestui mister iti voi declara raspunsul ca fiind castigator.Multumesc!

Arunca o privire la ultimele 17 intrebari ale mele, adica pana la intrebarea care suna cam asa :"de curand m-am transferat la un alt liceu"si citeste intrebarile care au legatura cu aceasta dilema a mea.Sunt multe de spus in aceasta cauza si de aceea nu am mai scris toate detaliile. Sper sa ma poti ajuta, si daca o vei face te voi aprecia mult.Multumesc!

| Doub a răspuns:

Iooooi, ce i-ai făcut tipului?

| DeliaCute explică (pentru Doub):

Nimic.

| Doub a răspuns (pentru DeliaCute):

Nu ai cum să nu îi faci nimic.
Doar nu ţi-a dat block aşa de nebun.

| cineva666 a răspuns:

Daca ti-a dat block inseamna ca n-are chef de tine..parerea mea

| DeliaCute explică (pentru cineva666):

Dar ma baga in seama afara...

| DeliaCute explică:

Au legatura cu el vei vedea intreaga noastra poveste.Sunt multe de spus si nu le pot scrie pe toate intr-o singura intrebare.Multumesc! Dar totusi ca sa nu mai cauti ultimele mele intrebati voi face un rezumat al povestii noastre: deci totul a inceput in octombrie cand ne-am cunoscut, in momentul in care eu m-am transferat la noul meu liceu. El mi-a zambit din prima si observam ca se uita la mine tot timpul si imi cauta privirea, desi eu ignoram acest lucru pentru ca, in acele vremuri, nu ma simteam atrasa de el. Acest lucru s-a schimbat pe parcurs.La inceput il ignoram cand el ma baga in seama, insa dupa a incetat sa ma mai bage in seama. A aflat printr-un moment jenant in care eu m-am certat putin cu un alt coleg ca eu il plac, bineinteles de la acel coleg. El a parasit imediat sala de clasa, fiind timpul sa plecam cu totii acasa.A plecat pur si simplu fara sa zica nimic.Cu o ora inainte imi zambise,facea conversatie deoarece am ramas singuri sa stergem tabla. Dupa aceea a urmat un concurs,l-am intrebat pe facebook daca participa si raspunsul a fost pozitiv,dupa care eu l-am mai intrebat cateva detalii despre concurs la care el nu mi-a raspuns. Dupa cateva zile m-a blocat
Apoi eu eram in masina iar el mergea spre statie si s-a uitat la mine pana am disparut din raza lui vizuala. In statie,cand avea ocazia ma intreba ce fac si se uita in ochii mei, zambea si el cobora inaintea mea si se uita la mine pana pleca autobuzul. Am avut curaj intr-o zi sa ii fac cu mana si mi-a zambit, dupa care m-a deblocat. I-am dat cerere dupa care m-a blocat. Am uitat sa precizez, intr-o zi in care eu stateam cu un baiat si pe el il ignoram parea deranjat, incerca sa se bage intre noi. A postat un videoclip care ar face referire la noi doi. Acum iti poti da cu parere.Multumesc ca ma ajuti! Am usurat lucrurile, nu e nevoie sa mai cauti in intrebarile mele daca doresti sa ma ajuti.Am uitat sa precizez, in acel videoclip era un tip si o tipa in statie, tipul incerca sa ii spuna ce simte pentru ea insa ea il considera nebun si fugea de el, dar in final au ajuns sa fie impreuna in ciuda incapatanarii ei. Multumesc mult tuturor!

| tadina125 a răspuns:

Fa-ti un cont fals si vorbeste cu el de pe contul ala ce vrei; daca ii place vreo fata; etc.O sa mearga.winking