| Unabucataleu a întrebat:

Buna TPU,a incercat cineva unguentele alea de marire a penisului, is bune de ceva?

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Da, sunt foarte bune.
Am reușit să fac dintr-un crenvurști ditamai parizerul! Cățelul e fericit!

| Miruna333 a răspuns:

Nu-ti face nimic un unguent. De ar fi fost asa usor, toti ar fi avut-o mare. Operatie sau acid hialuronic(pentru grosime)

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru aia care le vand sunt bune, le aduc bani

| Violleta2022 a răspuns:

Nu sunt bune de nimic, ca de erau nu se mai plangea nimeni ca are puta mica, la toti le-ar fi crescut pana la genunchi si erau super fericiti.

Pensiul isi inceteaza cresterea in jurul varstei de 16 ani si atat ramane pana la moarte.

Singura solutie de marire a penisului cu maxim 2-3cm este numai prin operatiei chirurgicala, dar din cauza riscului de 50% ca operatia sa nu reuseasca si sa ramai impotent, nu se recomanda operatia.

| ZappyTV01 a răspuns:

Nu nu sunt bune mai bine nu incerca!

| Cinic a răspuns:

Nu stiu daca te incalzeste cu ceva, dar sunt foarte multe cupluri de lesbine care nu folosesc jucarii sexuale si totusi au orgasm. Pe siteurile de filme pentru adulti exista categoria " small penis" si toatusi femeile au orgasm, unele chiar fac squerting. In rest ce ti-a spus violeta este perfect real. Desi nu am un penis mare, la un moment dat m-am incurcat cu o tipa de vre 40 + ani. Ma jur ca in timpul actului a trebuit sa-i pun mana la gura ca muream de rusine ca o aude tot blocul laughing adevarul este ca pentru unele femei marimea conteaza foarte mult iar pentru altele nu conteaza absolut deloc.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu ai nevoie de unguente pentru cresterea creierului ca ăla nu il ai.

| Emilian65 a răspuns:

Nu, nu le-am încercat, pentru ca nu a fost încă nevoie de mărire a penisulu.

| darrio2007 a răspuns:

Bune doar pentru cei care le vând. Că sunt destui care cred că ajută la ceva.

| anjellique a răspuns:

Eu zic sa incerci si sa ne zici si noua