Nu-l mai suna si bucura-te.
Nu glumesc,bine ca s-a terminat asa,puteai avea parte de experiente mult mai neplacute decat sa nu-ti mai raspunda la telefon!
A fost imprudent din partea ta sa cedezi asa,sa-i dai numarul tau de telefon si sa te si intalnesti cu el!
Ai colegi,vecini,prieteni,ii cunosti de-o viata,ii vezi zilnic si nu iesi cu ei,ce incredere poti avea intr-un necunoscut?
Bine,ati iesit o luna intreaga,aproape zilnic.Tu motivul pentru care se vedea cu tine nu-l stiai,considerai ca te place.
Motivul, insa, e altul, el dorea altceva de la tine, nu iubirea ta, nu dorea sa intre in sufletul tau ci in pantalonii tai...Si,daca erai mai prostuta,mai slaba de inger,poate ca si reusea!
A vazut ca nu tine,s-a lamurit,poate a descoperit si o noua "victima",asa ca nu mai are timp de tine, nu-l mai interesezi, nu esti prada usoara care isi imagina el ca esti, cand i-ai dat numarul tau de telefon pe strada.
Deci, nu-l mai suna si bucura-te.
Merita mesajul pe care i l-ai trimis.
Uita-l si vezi-ti de viata ta frumoasa, de dinainte sa incerce si el sa intre in ea!
Mult noroc sa ai si mai multa prevedere!
I-ai zis pe nume! Poate ca a agatat alta pe strada si te-a dat la oparte. Asa ca nu-l mai suna, nu-l mai cauta ca nu merita!
Am fost si eu in cazul tau numai ca nu era de pe strada si peste o luna jumate l-am prins cu alta fata si l-am lasat in pace deci lasa-l nu il mai suna cum iti face el fai si tu poate ai fost doar o aventura pentru el nu il baga in seama vedeti de viata sunt multi baieti care te respecta mult mai mult de cat el.
Sfatu meu este sal lasi in pace. in momentu asta cred ca vb cu o alta fata la tel. treiesteti viata altu la rand. mult succes
Pai, pai, pai mani intai 1. Daca este genu ala care agata fete de pe strada, normal ca-i dala care se plictiseste repede 2. Daca nu-ti raspunde la telefon, s-a terminat si gata 3. Cam merita ce i-ai spus.
Da, nu trebuie sa mai bagi in seama "vagabondtii strazilor"
El a vrut doar o aventura si acum a gasit pe alta.
Lasa-l in pace nu merita efortul
Hm...ia uite ce cred eu:
Te abordeaza un tip pe strada, fara sa te cunoasca, nu e ciudat?
A iesit o luna cu tine pana cand s-a plictisit.
Nu-i mai da importanta.Asta ar trebui sa-ti fie ca un fel de invatatura sa nu-ti mai dai numarul oricui si sa ai mai multa grija cu cine te imprietenesti.Cu faza cu " jignitu' ", personal cred ca ai insultat porcul.
Nu stiu daca ai gresit el e nesimtit ca nu a respectat cuvantul dat nai grija si mergi mai departe nu te merita
Bananacantareata87 întreabă: