OMG nu...in nici un caz sa nu ii spui ce simti ) la tine daca ar veni un strain sa iti spuna ca te place mult de tot cum ai reactiona? mai ales ca are prietena... Tu ai putea sa o rogi pe amica ta sa iti faca cunostinta cu el dar si cu prietena lui. Ai grija la asta. Vorbeste cu amandoi nu numai cu el, mai ales daca ea e in clasa cu el. Deocamdata nu ai ce sa faci decat sa incerci sa te imprietenesti cu el Poti de ex sa o rogi pe amica ta sa stea afara din clasa si tu sa mergi la el, sa te prezinti si sa-l intrebi daca a vazut-o pe amica ta.Cand ii vei spune numele tau automat ti-l va spune si el.De acolo discutia cu aaaa, e si ziua ta pe X data Ce tare. Daca imi promiti o bomboana iti dau si eu una Important e sa fii degajata si amuzanta. E mult prea devreme ca el sa stie ca il placi
Nu stiu ce sa-ti zic e o problema destul de complicata... Ma mai gindesc si o sati sa-ti dau un raspuns promit!
Du-te fa-ti curaj si spune-i ce simti! Asta e cea mai buna solutie! Daca nu ai putea sa vorbesti cu cineva din anturajul lui si sa-l intrebi daca simte ceva pentru tine! Succes
Nici macar nu stie cum ma cheama. nu pot sa-i zic asa deodata ca il plac. chiar daca i-as zice nu m-ar crede pentru ca nu ma cunoaste. si mie mi s-a intamplat sa-mi zica cineva asa brusc si nu l-am crezut