Vorbește cu el serios și întreabă-l dacă are iubită sau nu, pentru că ăsta e un lucru foarte important.
Dacă până la urmă nu are, ești liberă să ieși cu el și să vedeți dacă vă potriviți sau nu.
În schimb, dacă are pe cineva, nu prea mai are rost să te consumi chiar dacă îl placi. Mă bucur că ești cu capul pe umeri și realizezi că nu e bine să te bagi în relația cuiva-majoritatea fetelor zilele astea nu mai gândesc așa- și că nu ar fi un lucru corect.
Îți urez succes.
Presimt ca vei fi cu el. Si nu e ok, pentru ca ti-a aratat de la inceput ca e mincinos si e clar ca nu vrea nimic serios cu tine. El tine la iubita lui, ca altfel s-ar desparti. Ai grija ce decizie iei, sa nu suferi pe viitor.
Pai poate ca fata aceea nu il iubeste si a plecat sau poate ca el nu o iubeste si nu mai vrea sa fie impreuna cu ea. Tu ar trebui sa ii spui odata cand o sa va intalniti sa iti explice lucrurile asa cum sunt si ii poti spune ca ai auzit ca ar avea o prietena si ca este plecat in Italia. Dar sa ii spui ca tu nu vrei sa intervii in relatia lor daca mai exista una. Asa o sa intelegi totul si poti sa spui ca ai vazut ca el este interesat de tine si tu de el dar daca el ar iubita repet tu nu ai vrea sa intervii peste ei.
Hm.7 Ani de relatie cu o fata care chiar este in italia..nu stiu daca este adevarat la urma urmei rar aud de asa "dragoste". Dupa cum ai spus tu el se cam rusineaza si mereu el incepe o conversatie cu tine(chiar dac atu nu vrei sa vorbesti cu el).Nu stiu ce ti-ar zice alti dar eu as zice sa iesi cu el.Si sa dezbati chestia asta.Cica are prietena de 7 ani care este in Italia, daca este o relatie de 7 ani la urma urmei dragostea chiar trebuie sa fie ceva mare, dar daca tot tea invitat sa iesiti ceva imi zice ca o sa fie pe sfirsit.Deci parerea mea,iesi cu el si dezbate chestia asta.
P.S:Ai grija sa nu minta,dupa cum ai zis are deja o relatie,dupa a zis ca nu are si nu vrea o relatie, si dupa tea invitat sa iesiti, si dupa prieteni de ai lui ti-au zis ca are o relatie.Dar nu-ti fa griji, din cate am auzit, fetele isi dau seama cand barbatul de alaturi minte , Pace.