| CooSoo a întrebat:

Aceasta este prima mea intrebare.Rugamintea mea este sa nu primesc raspunsuri jignitoare, deoarece fiecare dintre noi avem cate o problema sau o nedumerire si am dori raspunsuri serioasa.Deci eu am 15 si in urma ca vreo 3 saptamani am cunoscut un baiat, care din pacate este mai mare decat mine, are 20 de ani.Ne-am tot vazut la Biserica si pe strada si in noaptea de Inviere a intrat in vorba cu mine,si in urmatoarele zile ne-am vazut pe strada si mi-a cerut facebook-ul si i-am spus ca nu am si atunci a spus sa-i dau mess-ul. In urmatoarea seara am vb cu el, si am mai vb vreo 2 seri pana ce mi-a cerut nr spunandu-mi sa mai vb si cand nu suntem acasa pe mess si i l-am dat, m tot vb pana ce au trecut deja vreo 3 saptamani si as vrea sa ies cu el la un suc...Si ma gandeam ca ma va intreba el asta...Dar inca nu m-a invitat. Credeti ca ar fi cam nepotrivit sa-l invit eu? Ofer Funda celui/celei ce imi va da un raspuns bun. :* (imi pare rau ca am accesat aceasta categorie, dar este cea mai vizualizata )

6 răspunsuri:
| RUDOFL4X4 a răspuns:

Ai accesat bine acceasta categorie si da ar fi nepotrivit pentru ca baiatul trebuie sa intrebe si ai de grija esti cam mica el poate vrea doar sa te folosesca

| neutrino a răspuns:

Nu numai ca ar fi nepotrivit, dar ar fi o mare greseala, asta ca sa nu spun prostie, din partea ta. Apoi, trebuie sa te intrebi: ce si-ar dori un baiat de 20 de ani de la tine?

| sokey a răspuns:

Da. Si eu am 15 ani si imi place de o fata de 11 ani si am invitat-o in oras dar tot raspunde cu "nu stiu" dar nu conetaza revenind la intrebarea ta, zic ca nu te place daca nu te-a invitat pana acum. Uita-te la el. Daca zambeste cand e cu tine daca iti face complimente (asta cand se uita la fundul sau la sanii tai e grava). Ai grija la el sa nu vrea doar o aventura atat. Sunt si baieti de astia. Eu am invitat-o pe fata de peste 10 ori in oras si a spus "nu stiu" dar mai incerc poate reusesc si tu mai insista poate reusesti ceva ceva. Pace, One Love...

Răspuns utilizator avertizat
| GinglindSummer a răspuns:

Nu spune tu.Fal pe el sa te invite.Cind vorbiti odata pe mess spune-i ca tiitare pofta de un suc dar nu ai cu cine sa meregi, sau spune-i ca vrei sa iesi la o plimbare sauceva de genul)

| bogdan133 a răspuns:

Nu este o regula ca baiatul sa faca primul pas, indu-i ideea de a iesi cu tine undeva, spune-i ''cat de frumos e afara'' sau chestii de genul asta cand sunteti amandoi si incearca sa te apropii de el.