| Cinenumastie a întrebat:

Aceasta intrebare o adresez fetelor cu experienta dar si celor fara experienta sau celor care au intalnit baieti ca mine.Deci vreau sa spun ca am 20 de ani am 1, 76 inaltime, 65-70 kg si un penis in erectie de 10-12 cm si pana acum nu am avut nici o prietena si am refuzat multe pana acum deoarece ma gandeam cand ajung cu ea in pat va rade de penisul ca ii prea mic si nu pot sa o satisfac. Iar una dintre ele a incercat de mai multe sa ma combin cu ea dar am refuzat-o si intr-un final mi-a zis ca eu ascund ceva desi nu vede nicu un defect la mine.Am spus povestea mea pe TPU pentru ca vara asta nu mai vreau sa stau singur si sa incerc macar sa vad ce iese.As dori niste pareri sincere de la fete daca va rade de mine
sau ma va intelege asa cum sunt

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa stii ca prin penetrare o femeie nu simnte prea multe, dar prin preludiu, sex oral da poti satisface o femeie au ele acolo ceva numit clitoris e foarte sensibil, nu trebuie sasi fie rusine de acest lucru vaginul unei femei nu e foarte mare are si el 10, 12 cm http://www.divahair.ro/......ginul_tau!

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Stii, de obicei se zice ca marimea nu conteaza.
Gandeste-te ca nu iti faci o prietena ca sa o bagi in pat. Iti faci o prietena sa ai cu cine sta, ca o placi, va indragostiti, iar abia apoi ajungeti si in pat. Daca te iubeste crezi ca mai conteaza marimea?!
Nu te mai ascunde de fete, ca o sa ajungi sa o dai in cealalta extrema. Alegeti o fata care-ti place si nu te mai simti complexat de faptul ca ai penisul mic. Poate si ea are sanii mici, sau orice alt defect. Cand iubesti, iubesti. Nu te desparti de faptul ca el are un defect, sau ca ea are un defect.
Capul sus si nu te mai gandii la lucrurile astea marunte :p!

| JohnCena02 a răspuns:

Mica ca un ghemotoc rolling on the floor)

| Constantin112 a răspuns (pentru JohnCena02):

Ti se pare ceva amuzant? pune-te in locul lui si dupa aceea sa te vad daca mai razi.

| Constantin112 a răspuns:

Cinenumastie adauga id de mesenger costy_constantynnn96 sa vorbim ceva chiar daca sunt baiat iti inteleg problema ca aici nu putem sa discutam prea multe asa ca observ ca se amuza lumea...o_O

| ANONIMANONIMI a răspuns:

E o prostie sincer sa-ti fie rusine de lucrul asta nu stiu ce te complexezi atat.Cine te place, te place asa cum esti.Gandeste-te la persoanele care au alte probleme si mai grave.Bafta

| criss02 a răspuns:

Buna! Iti propun sa-ti invingi teama ca fata respectiva va rade de tine pentru ca nu conteaza neaparat marimea laughing. Vara asta schimba povestea pentru ca e nasol sa pierzi cei mai misto ani din viata ta. Ai incredere in tine si priveste in perspectiva. Succes! :*