| FaraViata a întrebat:

Buna TPU..acesta a fost primul meu an de liceu.A fost super tare, coelgi "nebuni" si de treaba, diriginte cool, prieteni, etc..De ceva timp plac un baiat. Am inceput sa ma interesez de el, stiu totul despre el, acesta fiind tot in clasa a 9a. Il vad in fiecare dimineata si e motivul meu pentru a zambi in fiecare zi. Am observat ca atunci cand prinde momentul se tot uita la mine, poate ma simpatizeaza si impartasim acelasi sentiment.Azi am aflat ca el are acelasi nume ca si mine.Nu locuieste foarte departe de mine. Am ramas surprinsa cand am vazut ..sunt prea multe coincidente.ce sa fac? Il iubesc enorm, ar fi un cosmar sa aflu ca e ruda cu mine.cel mai probabil o sa il intreb subtil pe tata daca numele lui ii spune ceva.Voi ce ma sfatuiti? Imi fac putin tupeu sa intru in vorba cu el? La mine sentimentul de "dragoste" pentru un baiat dureaza 3 zile, insa el e ceva special pana acum.

Dau funda:*

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca esti prea timida si/sau iti lipeste tupeul necesar si nu reusesti sa-ti faci suficient curaj incat sa-l abordezi in mod direct, ai putea sa-i transmiti gandurile si dorintele tale printr-o alta metoda de comunicare, cum ar fi fb, skype, messinger, etc. Dar cel mai indicat ar fi sa i te adresezi in mod direct pentru a sta de vorba cu el face2face si sa-l intrebi daca i-ar surade ideea sa deveniti prieteni. In functie de raspunsul primit si presupunand ca acesta va fi afirmativ, vei putea face propunerea sa petreceti cat mai mult timp impreuna. In caz de refuz pur si simplu vei putea sa-i spui ca ti-a facut placere sa faci cunostinta cu el si consideri ca si in aceasta situatie propunerea ta ramane valabila pentru o data ulterioara. Succes!

4 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul te-a studiat sa vada daca esti o potentiala aventura, trezeste-te in liceu baietii zboara din floare in floare sex si atat daca el nu a maniofestat interes fata de tine e clar nu te place

| FaraViata explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

laughing) sa stii ca am luat asta in calcul, dar cred ca e posibil sa fie foarte timid. Din cate stiu nu a avut relatii pana acum, insa o sa am mare grija si o sa tin cont de sfatul tau! Mersi mult!

| neutrino a răspuns:

Mai asteapta inca 3 zile, dupa care poti vorbi cu tatal tau, dar si cu mama ta.

| Doub a răspuns:

Eu cred că ţi-ai găsit sufletul pereche, adică, wtf, care erau şansele să-l cheme ca pe tine? :O