Daca esti prea timida si/sau iti lipeste tupeul necesar si nu reusesti sa-ti faci suficient curaj incat sa-l abordezi in mod direct, ai putea sa-i transmiti gandurile si dorintele tale printr-o alta metoda de comunicare, cum ar fi fb, skype, messinger, etc. Dar cel mai indicat ar fi sa i te adresezi in mod direct pentru a sta de vorba cu el face2face si sa-l intrebi daca i-ar surade ideea sa deveniti prieteni. In functie de raspunsul primit si presupunand ca acesta va fi afirmativ, vei putea face propunerea sa petreceti cat mai mult timp impreuna. In caz de refuz pur si simplu vei putea sa-i spui ca ti-a facut placere sa faci cunostinta cu el si consideri ca si in aceasta situatie propunerea ta ramane valabila pentru o data ulterioara. Succes!
Baiatul te-a studiat sa vada daca esti o potentiala aventura, trezeste-te in liceu baietii zboara din floare in floare sex si atat daca el nu a maniofestat interes fata de tine e clar nu te place
) sa stii ca am luat asta in calcul, dar cred ca e posibil sa fie foarte timid. Din cate stiu nu a avut relatii pana acum, insa o sa am mare grija si o sa tin cont de sfatul tau! Mersi mult!
Mai asteapta inca 3 zile, dupa care poti vorbi cu tatal tau, dar si cu mama ta.
Eu cred că ţi-ai găsit sufletul pereche, adică, wtf, care erau şansele să-l cheme ca pe tine? :O
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: