| Bianca78 a întrebat:

Buna TPU. Acu 1 ora am făcut pentru prima data dragoste cu iubita mea protejat și penetrarea a durat decât 5 secunde. Eu as vrea sa dureze partida măcar min 1 minut sau 5. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Invictusman a răspuns:

Înseamnă că din lipsa experientei ai ejaculat, sau ai fost prea excitat.

14 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ati fi mai fericiti daca nu ati mai face sex inaintea casatoriei.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sa incerci sa intretii sex cat mai des posibil, fiindca numai daca vei proceda asa, vei reusi intr-un anumit interval de timp sa acumulezi incet, din ce in ce mai multa experienta sexuala necesara. Succes!

| Bianca78 explică (pentru corbulalbrosu):

Eu sa zicem ca as vrea sa facem sex în fiecare zi de mai multe ori. Dar mie ca dupa aia o sa creadă iubita mea ca nu mai asta vreau și ca sunt obsedat de asa ceva și nu prea as vrea asta.

| Stefan23125 a răspuns (pentru Bianca78):

Faci de 3-4 ori pe saptamana, ca si asa o sa ai mai multa experienta. De 3-4 ori nu e mult deloc, e cam intre.

| Bianca78 explică (pentru Stefan23125):

Problema e ca dacă o facem asa de des prezervativele cam costa.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Bianca78):

Acum o oră | Beavis27 explică (pentru Stefan23125):
Problema e ca dacă o facem asa de des prezervativele cam costa.
PREZERVATIVELE trebuie sa fie folosite numai in perioada celor 6-7 ZILE FERTILE a ciclului menstrual. Este cu totul INUTIL sa fie folosite in zilele INFERTILE, in care NU se poate forma sarcina. Multa sanatate!

| lllllgossiplllll a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Prezervativul trebuie folosit mereu, metoda calendarului nu este contraceptiva.

| Anonimic a răspuns (pentru Bianca78):

Atunci fă laba, aia nu costă, si o sa capeti experiență si așa

| Invictusman a răspuns:

Ai fost fost excitat, de aceea ai ejaculat precoce, și probabil te-ai grăbit și ai fost cuprins de emoții, poate ai vrut ca partida sa decurgă perfect.
Data viitoare când întreții relații intime cu prietena ta încearcă sa fi mai calm, sa nu faci totul în graba, sa îți controlezi emoțiile, sa nu fi stresat și sa inspiri /expiri de câteva ori cât mai profund.

| Bianca78 explică (pentru Invictusman):

Din contra nu mam grăbit deloc și nici n-am avut emoții ba chiar am lăsat lucrurile sa vina de la sine și eram foarte calm și cu răbdare.

| Bianca78 explică (pentru Invictusman):

Și ce pot face sa nu mai ejaculeze asa de repede și sa nu mai fiu asa excitat?

| Invictusman a răspuns (pentru Bianca78):

Înseamnă că din lipsa experientei ai ejaculat, sau ai fost prea excitat.

| SociopatuI a răspuns:

Brothere, sex in fiecare zi de mai multe ori si ai sa vezi cum intr-un an dai in gaura jumatate de ora. Aici e vorba de experienta. Iar tu nu o ai!

| FantasyBoy a răspuns:

Daca suferi de ejaculare precoce, o metoda empirica ar fi sa pui intr-un paharel o solutie de apa+ulei de cuisoare, si-ti introduci organul in pahar pentru 30-60 sec., iti va amorti senzorii de la capatul glandului. Daca spui ca nu erai excitat psihologic, ar putea fi o buna rezolvare.

| andrei121234518 a răspuns:

Intri incet, incepi incet si usor usor o iei mai tare totodata dupa 40 de repetari schimba pozitia. Te va ajuta mult sa ejaculezi mai tarziu si o sa pari si priceput