| crystynyca960 a întrebat:

acum 1 saptamana eu si iubitul meu ne-am despartit totusi as vrea sa stiu de ce nu mai arata ca anainte adica nu se mai barbiereste nu se mai imbraca cum se imbraca inainte cand era cu mine si prietenii mei mi-au spus lucrul asta de 1 saptamana este asa. El are 22 de ani eu am 16 ani am fost impreuna 8 luni si mi-am inceput viata sexuala cu el a fost primul barbat din viata mea, nu regret ca am facut acest pas cu el. Chiar astazi a trecut cu masina pe langa mine si se uita insistent, el cred ca a aflat ca eu acum sunt cu altcineva dar as vrea sa ma intorc la el spuneti-mi de ce nu se mai aranjeaza si de ce se mai uita dupa mine inca?

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
A fost, a trecut!
Îți vezi de treaba ta.
Pa, pa.

| IloveME a răspuns:

Inca te mai iubeste, chiar daca v-ati despartit! poate nu se mai aranjeaza pentru ca simte ca nu mai are pentru cine, e singur, fara pofta de viata.
Daca mai simti ceva pentru el incearca sa vorbiti, sa rezolvati lucrurile si poate va veti impaca.lupta pentru el! prin acele priviri insistente arata ca ii pare rau dupa tine, dar in acelasi timp nu poate face nimic pentru ca tu ai pe altcineva, iar acest lucru il face sa creada ca te-a pierdut pentru intotdeauna!
O discutie v-ar prinde bine!
Succes!

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Despartirea de tine il doare, iar lucrul asta il face sa nu se mai ingrijeasca.
Nu mai are chef de el. Nu isi vede rostul. Nu vrea sa iasa in evidenta si nu vrea sa fie curtat.
Se uita la tine, pentru ca in adancul sufletului mai simte ceva pentru tine.
iubire, dor.
Vorbeste cu el!
E pacat sa suferiti si sa fiti despartiti atata timp cat voi va iubiti.
Fiind primul baiat din viata ta, nu o sa-l uiti niciodata.

| crystynyca960 explică (pentru NoSmile):

Vreau sa ma indepartez de el pentru ca nu mai suport comportamentul lui cand vorbeste cu mine nu arata ca il intereseaza asa ca am ales sa plec din viata lui fara sa ai spun nimic si este si orgolios daca eu nu il caut atunci el nu o va face niciodata eu cred ca e mai bine asa

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
V-ati despartit de o saptamana si tu deja te vezi cu altcineva? Cred ca el inca mai tine la tine, poate ar vrea sa va impacati dar daca te vede cu altul...Incearca sa vorbesti cu el daca vrei si tu sa faci pasul spre impacare.

| Oana92 a răspuns:

Este un caz tipic de depresie...

Răspuns utilizator avertizat
| GabytzGabytzu a răspuns:

1)Nu prea mai are chef de viata dupa despartirea suferita si de accea nu se mai ingrijeste.
2)Inca se mai uita dupa tine pentru ca inca simte ceva pentru tine.
3)Daca vrei sa te reimpaci cu el dai un SMS nu astepta dupa el pentru ca numai are curaj si simte ca nu il mai iubesti si nu il vei mai primi inapoi dupa despartire.

| 456deea a răspuns:

Ii este dor de tine nu a vrut sa va despartiti despartirea il doare si el vrea sa iti arate ca sufera dupa tine! cum de nu ti-ai dat seama? si cand te vede cu altcineva normal se simte trist!

| maria_5586 a răspuns:

Sufera prea mult dupa tine si de aia nu se aranjeaza si se uita insistent dupa tine pentru ca inca tine la tinehappy