Depinde de sentimentele tale pentru el, ce zici? Daca a mai ramas ceva, vorbiti sa vedeti ce se mai poate face! Totul depinde de voi de ceea ce a fost intre voi punti totul in balanta... daca se inclina mai mult in partea cu lucruri frumoase facute impreuna atunci se merita! Multa Bafta!
Salut,
Acuma conteaza daca mai tii la el dupa cearta aia si conteaza ce v-ati spus atunci cand v-ati certat. M-ai bine intalneste-te cu el doar pentru a discuta cu el. Dupa te hotarasti daca crezi ca merita sau nu.bafta
Asta doar tu stii daca mai simti ceva pentru el eu zic sa va impacati daca zici ca v-ati despartit dintr`o prostie...dar sincer eu zic ca da :X bafta :X
De fapt e o prostie sa te desparti dintr-o prostie in primul rand nu exista relatie in care sa nu existe certuri.iar la intrebarea cu "ce sa fac sa ma impac cu el sau nu?" e o prostie sa intrebi asta pentru ca e viata ta nu trebuie sa fi influentata de altii in situatiile astea oricum daca inca ti la el eu in locu tau mas impaca cu el k nu am ce sa pierd poate iese ceva mai fain k atunci si tine mai multe dar lasati de la voi daca vreti sa mearga bine
Nu cred ca tu trebuie sa faci ce spune x sau y, ci mai degraba cred ca trebuie sa ceri parerea cuiva care va cunoaste pe aman2 si cunoaste situatia in care v-ati despartit.
Daca mai ti la el da.numai sa nu faceti aceleas greseli, si tine cont si de zicala asta: Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust! asa ca ai grija