Sa o luam cu inceputul:
Puncte bune:
1)se pare ca si lui ii place de tine, din moment ce nu te-a uitat si intentiile lui sunt la fel ca acum 2 ani
2)e minunat ca mai exista asa ceva! Sincer!
Acum, punctele nasoale:
-mi se pare cam copilaresc ca nu se impune(ar putea fi dovada unui caracter slab, sau dimpotriva, poate ca e respectuos si nu vrea sa fie unde nu e dorit..aia tu stii)
-poate ca fratele tau a avut dreptate-poate stie despre el ceva ce tu nu ar trebui sa afli sau poate,cum e mai mare,e prea protector si in loc de bine,ii iese rau.A mai reactionat astfel cu vreun baiat pana acum?
Si acum:ca sa poti fi cu el,trebuie sa faci cateva lucruri:
-vorbeste cu el si intreaba-l daca e dispus sa fie cu adevarat cu tine(subtil,bineinteles,ca barbatii se sperie de asa intrebari, va crede ca il vrei de sot)
-vorbeste cu fratele tau sincer, ca de la om la om si intreaba-l ce motive a avut sa se amestece in treaba ta
-daca nu merge, vorbeste cu parintii tai(daca sunt oameni deschisi si merge sa vb)
-daca nu merge nicicum si nicicum, mai e o sansa.Va intalniti cand iesi tu cu fetele pe afar, dupa ore, cand mergi la meditatii, etc.
Si in telefon il treci cu numele unei fete si incerci sa vorbesti mai mult la telefon decat prin mesaje.Sau eu stiu, vb cu el pe facebook, pe whatsapp sau orice altceva, numai nu mai risca unde stii ca ai fost prinsa.
Apreciez dragostea asta tinereasca si va doresc mult succes si fericire! Si sa dea Doamne Doamne sa fie si reciproca!
Mai bine stai in banca ta, respect fratelui tau ca te apara, cu siguranta nu de idiot de tine departe de el ci pentru ca il cunoaste mult mai bine decat tine.
Sfatul meu e sa incerci sa-l uiti, nu are rost sa-ti creezi probleme. Mai sunt atatia baieti in tara asta, trebuie sa fie unul bun. Bag mana-n foc ca e ceva suspect la acel baiat, altfel nu ar fi fost fratele tau atat de inversunat si hotarat sa te tina departe de el.
PS: Sura99? 0.O
Se spune ca iubirea e mai presus de toate. Cine se crede fratele tausa-ti interzica sa fi fericita? Doar el va opreste? Treceti peste! Nu-l lasati sa creada ca va poate opri. Infruntati-l si va trebui sa accepte ca a pierdut. Daca fratele tau ar fi avut motive asa de intense ar fi trebuit sa le inteleaga in 2 ani. Iubirea voastra pare adevarata si ar trebui sa luptati, AMANDOI!
Bananacantareata87 întreabă: