| CottonCandy a întrebat:

Buna TPU.:* Acum 2 ani [aproximativ] m-am despartit de iubitul meu cu toate ca il iubeam si ca inca il iubesc.sigh De vorbit inca vorbim la telefon, dar foarte rar, caci el are prietena. Ma rog...chestia este ca aseara l.am visat si imi zicea ca ma iubeste mult, mult, mult si sa-l iert pentru ce mi-a facut in trecut [motivul pentru care ne-am despartit]. Si parea asa trist si sincer.sad Bine... el oricum e as in minciuni. Dar in visul meu era sincer.sigh Imi poate spune cineva ce inseamna visul acesta? E de bine sau de rau? Funda+Folositor.love struck

12 răspunsuri:
| Albastrita a răspuns:

Eu spun ca acest vis e de bine crezi in tine si se v-a despartii de prietena lui si v-a fii cu tine din nou love struck

| Atzumy98 a răspuns:

Depinde de ce fel de persoana este(ai spus ca e as in minciuni) el nu te mai iubeste deloc dar u ti-ai dorii sa te iubeasca si sa iti ceara iertare, se spune ca visele sunt ceea ce vrea caputu tau sa scoata afarahappy sper ca te-am ajutat :* :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamnca ca inca il iubesti mult pe fostul tau iubi.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Acum 2 ani m-am despartit...
Mi-a fost sila sa citesc mai departe!

| goldheart a răspuns:

Buna, candy! Poate ca tu inca mai vrei sa mai fi cu el, chiar daca te-a ranit in trecut; ai spus si tu ca inca il mai iubestihappy Oare ai adormit cu gandul la el? Cel mai bine ar fi sa astepti sa se desparta de iubita lui, ca sa vezi daca mai vrea sa fie cu tine sau sa vb pur si simplu cu el despre acest vis, sa te convingi daca el chiar te mai iubeste mult mult ca in vis. Bafta! :*

| DanielleDaniaD a răspuns:

Hmm. si eu am avut asemenea vise... eu zic ca inca poate te iubeste. si vrea sa va impacati, ceea ce ar fi foarte bine, sau poate ca tu il iubesti prea mult si il visezi spunadu`ti asta.eu zic ca incerci sa te apropii de el si sa vei ce sentimente mai are pentru tine, atunci iti vei da seama ce poate insemna visul:*.

Bafta:*

| Ionela78 a răspuns:

Buna draga mea.l-ai visat deoarece tu inca tii la el.el odata ce are prietena si vorbiti atat de rar nu stiu sincer. poti sa il intrebi daca mai simte ceva pentru tine.l-ai visat deoarece te tot gandesti ca ar putea sa mai mearga relatia asta.incearca sa il uiti si mai sunt o multimeeeeeeee de baieti draguti! bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Antraxxxu a răspuns:

Eu cand mi-am visat fostul` prieten asa mai romantic a intrat in spital big grin. Dar. ma rog. nu stiu ce sa-ti spun, incearca sa-i vorbesti de sentimentele tale, incerca sa-i vorbesti de clipele cand erati impreuna, inmoiel fal sa te vrea inapoi big grin. Si iarta`l daca problema nu`i asa de rea, pentru ca tot tu suferi; D

| Antraxxxu a răspuns:

Mda. eu cand mi-am visat fostul prieten mai romantic a intrat in spital big grin. Dar bineinteles ca ex`ul tau n`o sa intre! Daca`l vrei inapoi eu zic sa-l ierti si sa-i aduci aminte de clipele frumoase pe care leati petrecut impreuna, deschideti inima`n fata lui si poate, poate va fi al tau din nou. Succes!

| xXCrystyanXx a răspuns:

Off:Byutza, ai spune orice pentru o funda nu?!?
Ontonguerobabil iti e dor de el.

| BlancaFantasma a răspuns:

Iti doresti mult sa iti spuna ca te iubeste, si sa va impacati de asta l`ai visat.de cate ori am patit si eu asasad visele sunt atat de frumoase, pacat ca nu st adevaratesad