Este posibil sa fi avut niste probleme si el.Tu poti sa ii aduci aminte ce a zis ca vrea o relatie cu tine si poti sa ii spui ce simti si ca si u iti doresti acelasi lucru.Bafta
Daca te place si vrea o relatie cu tine te cauta.
Daca nu lasa-l in pace nu merita osteneala.
Eu cred ca dupa plimbare te-a studiat mai bine si ceva nu i-a placut, i-ai placut doar la prima vedere probabil. Nu e exclus sa se fi suparat pe tine pe ce stiu eu chestie (si chiar asta o sa zica daca il intrebi) dar eu sunt aproape convins ca ceva nu i-a placut... Tu nu ai patit sa placi pe cineva si la urma cand cunosti mai bine acea persoana parca nu e ce iti doresti.
Succes!
Asteptam funda!
Phai simplu! daca el ti-a facut complimente frumoase fata e tine si a si spus ca ar vrea sa aiba o relatie cu tine iar tu nu prea ai stiu ce sa-i raspunzi... asta la pus pe ganduri si cred ca da el ori si-a gasit pe cineva ori e genul de baiat care sa vrea 'relatii rapide' adica sarutat si sex si gata... eu zic ca daca tot ai id-ul lui de mess incearca sa vb mai detaliat cu el si sa va cunoastetzi mai bine si sa-i exemplifici ca dupa aceea veti putea avea o relatie
bafta si ai grija de tine:*
Mersi.Si nu stiu cat de util ti-a fost sfatul meu dar ma bucur daca te-am putut ajuta cu ceva.Bafta!
Nu ai vreun fost iubit mai "facut" care sa-l sperie? glumesc. Parerea mea este ca ar fi bine sa vorbesti cu el, sa-l intrebi daca s-a intamplat ceva, sau pur si simplu sa-l cauti. Daca iti da semne de respingere mai bine il lasi in pace, daca ii place de tine sigur te va cauta apoi sa-ti explice ce s-a intamplat.
Cauta-l tu...dai niste semne. daca te respinge inseamna ca chiar nu mai vrea nimic cu tine
Poate nu ii mai placi... fal gelos daca nu a mers spune-i direct asa:
-hei, sa nu te sperii dar eu te pla, tu de ce nu mai bagat in seama?
sunt sigura ca merge sau poti sa ii spui:
- de ce nu ma magi inseama? eu...si il lasi sa continue.