| alex_6408 a întrebat:

acum 2 zile am facut sex cu prietena mea (17 ani ca mine) cand i-am bagat-o si cand am dat sa o dau afara din ea,(pe jumate era scoasa) am ejaculat.nu am folosit prezervativ, ea nu vrea sa fie insarcinata pentru ca e prea tanara parinti ei nu stie ca a inceput viata sexuala deja.

vreau sa stiu daca sunt sanse sa ramana insarcinata?
funda

Răspuns Câştigător
| onik91 a răspuns:

Pai e posibil sa ramana...sugereaza-i un test de sarcina.e in jur de 15-20 de lei depinde de marca(de obicei alea mai scumpe sunt mai bune - aveti grija ca pachetul sa fie sigilat si in termen de valabilitate) frumos din partea ta ar fi sa i-l cumperi tu big grin. desi daca ea nu era la ovulatie nu ar fi mari riscuri sa ramana insarcinata. mult noroc si data viitoare aveti grija. a sa nu uit...nu fac reclama dar daca nu va plac prezervativele atunci puteti incerca o contraceptie locala eu folosesc de 3 ani Contracept-m si nu am avut nici o problema (cam 20 lei cutia depinde de la ce farmacie e cumparata ) atentie mare la prospect! mult noroc si daca mai ai nevoie de sfaturi poti da un
PM

6 răspunsuri:
| gabi93 a răspuns:

Nu prea sunt sanse, depinde de cate zile au trecut de la ultima mentruatie. Daca sunteti intre a 10-a si a 20-a zi dupa menstruatie sunt sanse mici, daca intre a 13-a si a 15-a zi, sunt sanse mari. Sper sa aveti parte de ceea ce va doriti si un viitor fericit impreuna!

| BrunetteGirl01 a răspuns:

Daca penisu era pe jumate inauntru ai ai ejaculat inauntru sunt minime sansele ca ea sa nu fie(doar daca nu poate face copii sau sa fie o minune). Protejativa... daca nu va place cu prezervativ sa bea ea anticonceptionale

| BlackAngel a răspuns:

Cam da.

| MeMonaIoana a răspuns:

Trebuia luata bilula de a doua zi

| bluebios a răspuns:

Da sunt sanse, dar exista pastile contraceptive de urgenta (pilula de a doua zi) care se pot chiar dupa o zi sau doua de la "accident". Se pot lua de la orice farmacie, nimeni nu o sa te intrebe de reteta, doar intreba de "pilula de a doua zi".

| dyyva a răspuns:

Adica jumatate era inauntru ( adica varfu) deci daca e in perioada fertila( a 10 zi dupa terminarea menstruatiei) poate ramane insarcinata