| bogdan133 a întrebat:

Acum 2 zile am vorbit cu o colega. iar i-a m-a invitat sa stau in banca cu ea ( la aceea ora ). dar din pacate nu am putut din cauza profesorului. Ieri am mai vorbit cu ea dar am si studiat putin situatia. Astazi m-am hotarat sa fac o incercare sa nu mai vorbesc prea mult cu ea sa vad daca incearca si ea ceva. In fiecare ora / pauza cand spuneam o glume. mereu radea si se intorcea la mine. desi sunt destule banci de la mine la ea. cand spuneam o glume cat de incet. se intorcea si mereu radea. Intrebarile mele : Friendzone sau exista sanse de relatie? Cum sa procedez mai departe. si cum imi pot da seama daca si ea simte ceva pentru mine! DESIGUR FUNDA!

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca exista sanse de o eventuala relatie. vorbeste cu ea, fata daca iti acorda atentie te place

| TheBlackAng3l a răspuns:

Incearca,nimic nu ai de pierdut
maine, poimaine, poate regreti ca nu ai incercat
invit-o la un suc sau prajitura dupa ore
pune-i un trandafir in banca cu un biletel...bafta funda? big grin

| TuRneR01 a răspuns:

Fara suparare ti-o spun din experienta mi-am incercat si eu sansa cu colegele de clasa de cateva ori ...deobicei nimeni nu vrea o relatie cu colegu/colega de clasa sunt friendone sau daca faci o relatie nu o sa dureze pentru ca o sa si apara vorba prin clasa chesti o sa va simtiti prost, o sa va plictisiti unu de altu ca va vedeti prea des iti zic din exeperieta mea si a altora chiar relatile intre colegi de clasa /servici dureaza 1 sapt -1 luna cam asa.

dar poti sa-ti incerci norocu succes.