| vescan4ever a întrebat:

acum 2 zile am vrut sa i dau papucii prietenei mele, asa fara motiv, am simtit ca m am plictisit de ea, dar ea m a implorat sa n o parasesc si sa n o lasa balta, si am ramas impreuna, oare ea ma iubeste cu adevarat? ast parerile voastre, multumesc anticipat

6 răspunsuri:
| Ingerash a răspuns:

Da te iubeste dar se pare ca tu nu o iubesti pe ea, ce tea apucat de vrei sa o lasi? plictiseala nu e un motiv deci gandeste te bine la alt motiv...nu merita sa o faci sa sufere

| B3belusha a răspuns:

Odata ce te-a implorat sa ramai cu ea inseaman ori a) se simte foarte prost ca ai vrut sa-i dai papucii si poti sa te astepti dintr-un moment in altul sa tii dea acum ea tie ori, b) chiar te iubesti foarte mult si nu poate percepe viata ei fara tine, de aceea te-a implorat sa nu o parasesti.
Acuma, daca tu te-ai plictisit de ea, adica simti nevoia sa nu mai fii cu ea, sa fii lasat in pace, atunci ar trebui sa ii dai papucii si sa te lase in pace (daca a ajuns sa te implore inseamna ca e mult prea obsedata de tine straight face)
Succes happy

| Ioanaa_5834 a răspuns:

Pai daca nu s-a despartit si a vrut sa ramana cu tine da.Succes!

| seby19 a răspuns:

Probabil ca da. La cat de disperata pare, nu rezolvi nimic daca rupi tu legatura. Fa-o sa isi doreasca ea acest lucru.
Daca intelegi ce spun ar trebui sa stii ce ai de facut.
Succes.

Răspuns utilizator avertizat
| zapa1 a răspuns:

Te-a implorat? Sunt baieti pe toaate drumurile...
Si tu te desparti de o fata doar ca te-ai plictisit?
Oricum daca u doar din acest motiv te desparti de ea inseamna ca ai fost cu ea doar ca sa ai o prietena.Asta e parerea mea si poate chiar tine la tine daca a ajuns sa te implore
Scuze daca am fost putin cam dura, dar totutsi mi se pare ciudat sa te implorehappy