Trebuie sa acceptam ca baietii, la o anumita varsta, sunt prostuti bine. Nici macar nu realizeaza ca si fetele sunt la fel. Poate ca e chiar mai bine asa.
Cred ca mai bine ai face o pauza departe de amandoi, sa iti dai seama cu adevarat pe cine vrei si pe cine nu. Nu e bine sa te joci nici cu sentimentele tale nici cu a celor din jurul tau.
Spune-i ca ti ai dat seama ca te-ai cam grabit cand te-ai hotarat sa va mai dati o sansa si ca nu esti convinsa de ceea ce simti pentru el! eu cred ca mai importanta esti tu si ar trebui sa face ce simti tu cu adevarat ca trebuie sa faci! iti este dor de Andrei? atunci nu mai sta pe ganduri si cauta-l, explica-i ce s-a intamplat si rezolvati-va problemele! Mihai daca este destul de matur o sa inteleaga ca asa e cel mai bine pentru amandoi! n-are rost sa stai si sa pierzi timpul langa cineva pentru care nu simti nimic! viata nu iti iarta nimic, puiule! asta e parerea mea! te pup si bafta!
Da,dar i-am zis cand lui Mihai cand m-a sunat atunci ca inca mai tin la el si de asta nu stiu ce sa ii zic.
Da,dar cand m-a sunat Mihai prima oara i-am zis ca inca mai tin la el si de aceea acum nu stiu ce sa ii zic.
Curiozitațibărbați întreabă: