| angelkissing a întrebat:

Acum 3 luni am terminat o relatie cu un baiat. Relatia a durat 9 luni, tin sa spun ca el m-a iubit foarte mult, ei bine eu la inceputul relatiei nu prea am luoat-o in serios.Stiti vorba aia : roata se invarte? Asta s-a intamplat. Acum 3 zile nu am mai rezistat si am luoat legatura cu el printr-o prietena. In fine am vorbit ce am vorbit pana mi-a dat iar igg si mi-a zis ca nu putem vorbii pe id-ul ala deoarece vede prietena lui cea mai buna, ea nu fiind de acord cu mine deoarece mi-am batut joc de el in trecut. Pana la urma si-a facut al id si am vorbit doua zile, mi-a marturisit ca inca ma iubeste si ca nu m-a uitat dar nu a avut curaj sa ma caute deoarece credea ca nu mai simt la fel. Totul a mers bine pana intr-o zi cand mi-a dat add pe id-ul vechi si a zis ca bff e de acord. Apoi a zis ca se duce intr-ul club, cu o zi inainte refuzasem sa ma duc la un party deoarece vroiam sa vb cu el toata ziua. Iar seara i-am promis ca ii dau web si l-am asteptat toata ziua insa lui nu prea i-a pasat asa ca s-a dus in culb.S-a purtat urat si a fost indiferent, l-am intrebat ce s-a intamplat cu el si a zis ca nimic.I-am reprosat faptul ca mi-a dat sperante degeaba dar el nu a avut nimic de spus si a iesit de pe mess. L-am intrebat daca mai simte ceva pentru mine sau doar a fost o joaca pentru el.A zis ca nu mai simte. Atat a avut de spus.Intrebarea mea este: Ce credeti a fost bataie de joc? Cum fac sa se intoarca la mine? Ps: e foarte gelos.Sa va spun si varsa a nu credeti ca sunt un copil : eu am 16 si el 17-18. Intrebarea o pun de pe teelefon deci va rog sa imi scuzati greselile de ortografie sau proasta exprimare. Rog seriozitate pana la urma chiar am o probleme altfel nu ma ceream parerea. Dau funda! Ps:nu ne intalnim foarte des deoarece locuim in orase diferite. Bineinteles cand eram impreuna dormea la mine saptamani intregi. In plus de ce asculta de ea( bff).

8 răspunsuri:
| angelkissing explică:

Mai vreau sa adaug inca ceva : nu inteleg de ce e foate manipulat de ea? Si de ce o asculta? El a zis ca nu a nimerit intr-un cerc tocmai ok si ca isi va pierde toti prieteni daca se cearta cu ea.

| neutrino a răspuns:

In viata, totul se plateste. Acum platesti si tu.

| onasis1961 a răspuns:

Dormea la tine? Relaţii intime ceva?

| Cl4x a răspuns:

Si cand ti-a spus ca se duce in club, ca nu mai simte nimic (partea proasta), de pe care id ti-a vorbit? Te-ai gandit ca poate "BFF" ti-a scris de pe ID-ul lui si nu el? Si daca chiar el ti-a scris toate astea, poate ca ii e frica sa nu il ranesti din nou si tocmai de aceea e posibil sa aiba acum pe alta pentru a te uita pe tine. Sincer...de ce v-ati despartit?

| EmaEmax a răspuns:

Eu cred ca el inca tine la tine dar se lasa usor influentat si prietena lui cea mai buna asta face.Te-ai gandit ca poate si ea il place? Nu de multe ori "cei mai buni prieteni" au ajunssa fie iubiti.Cu siguranta ea te considera un obstacol in calea ei.
Te sfatuiesc sa-i dai intalnire si sa vorbiti fata in fata, spune-i tot ce nu-ti convine si cum ai vrea sa decurga lucrurile de acum incolo, dar ai grija sa nu folosest un ton ridicat sau cuvinte dure.Incearca sa fi cat mai blanda cu el.
Papa wave

| angelkissing explică (pentru onasis1961):

Nu. Doar dormea, drumul era lung pana la el in oras.

| angelkissing explică (pentru Cl4x):

Ne-a despartiti tot din cauza prietenei lui si din cauza geloziei. Acum cred ca acea prietena nu e doar o prietena.

| Cl4x a răspuns (pentru angelkissing):

Cum a zis si cineva intr-un raspuns mai sus, cred ca il vrea si "prietena lui cea mai buna" si de aceea incearca sa te inteparteze de el. Spune-i ca vrei sa va intalniti sa vorbiti fata in fata, e cel mai bine asa. Bafta!