anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

. Acum 3 saptamani am facut dragoste cu prietenul meu. Nu a fost pentru prima data dar nu stiu de la un moment dat mi-a curs sange si mie ciclu mi-a venit inainte cu o saptamana. Desigur ne-am protejathappy.Si ieri mi-a venit menstruatia. E ok happy cred pentru ca ma ingrijorasem foarte mult. Parca, cateodata atunci cand ma uitam in oglinda aveam burta mare.adik eu cred ca eram balonata. pentru ca trebuia sa mi vina ciclu si alea alea. Dar nu stiu eu ma sperii foarte tare pentru orice. happy. Mananc foarte mult dar si inainte mancam adica vorba aia. pofta vine manancand si eu mananc mult...adica parerea meahappy. Oricum... daca mi-a venit ciclu normal adica acum trebuia sa imi vina, am ramas? Am motive sa ma ingrijorez happy. Vreau raspunsuribig grin

4 răspunsuri:
| NoRestForTheWicked a răspuns:

Nu ai ramas!

| AnonimGirl12 a răspuns:

Stai fata linistita ca nu ai ramas...asa ai tu impresia dar sa ai grija ca daca nu vrei sa ramai...sa folosesti protectie ..succes:*

| 7eleven a răspuns:

Dupa exprimare nu ai mai mult de 14 ani..ai grija de tine!

| elenusa12 a răspuns:

Nu ai ramas.ti-a curs pentru ca te-ai dezvirginat, prima data nu ti-a curs poate pentru ca ai himenul elastic.