Ii spui ca il placi, dar ar fi mai bine sa fiti prieteni.Nu il ranesti si ramaneti si prieteni
Ha!? esti de 3 zile cu el si deja vrei sa te desparti de el? "Problema este ca daca o sa ne despartim" aici zici daca, si aici "nu stiu cum sa-i zic ca vreau sa o terminam dar sa ne pastram si relatia de prietenie ca altadata." sti sigura;-j ma esti culmea! iti dau eu un sfat nu ti mai abte joc de oameni!
Pai nah poti sa-i explici si lui asa cum ne-ai explicat si noua dar vezi tu, el te place si s`ar putea sa-i ranesti sentimentele si sincer eu nu cred ca prietenia dintre voi va fi la fel ca inainte.
Ai putea sa-i spui ca vrei sa fiti doar prieteni sau ai putea astepta ceva timp sa vezi ce se intampla pe parcursul acestei relati. sper ca te-am ajutat
Pai asa am avut si eu o prob.am cun. un baiat care se baga i nseama cu mine.era dragut si dupa aia mi-a zis ca ii plk de mne.in fine am fost intai prieteni, apoi prieten ibuni, apoi foarte bun isi pana la urma ne-am combinat... dupa o saptamana mi-a zis pe mess sa ne desp. ca iub pe altcnv.si de atunci eram mai distanti.si intr-o seara am vb cu el pe mess. i-am zis ca n uai suntem ca inainte si ca ma doare.si ca uneori stau si ma gandesc ca mai bine nu mai eram impreuna decat sa pierd prietenia cu el.si a tinut cont de asta.am devenit prieteni buni.si i nfine sunt iar ca el. da asta e alta poveste sfatu meu. spune-i in fata. si daca e un baiat bun o sa schimbe ceva
lucyaneya întreabă: