Draga mea, tin sa-ti spun ca doar un pic ti-ai perforat himenul.Cel mai probabil tu ai himenul elastic.Himenul elastic nu se poate rupe atat de usor.La mine s-a rupt foarte greu, nu am sangerat prima data, dar nici a doua oara, sau a treia oara.Cheia este alta...contactul sexual trebuie sa dureze mai mult si mai adanc.Himenul se afla in interiorul vaginului, este ca un portal care impiedica intrarea spermatozoizilor in cazul in care nu s-a rupt.Contactul trebuie sa fie mai tare, pentru ca daca o face incet, nu se va rupe in totalitate himenul.Iti vei da seama ca s-a rupt in totalitate,in momentul in care iti va curge sange de culoare rosie deschis,asa mi s-a intamplat si mie.E normal sa-ti vina menstruatia,cand stii ca esti pe aproape.Un contact sexual grabeste venirea menstruatiei. Dureri abdominale este normal sa ai dupa primul contact sexual, dar este evident ca vei avea dureri si la al doilea, si la al treilea, pana se cand organismul tsu se va obișnui cu asta, iar vaginul tau se va obisnui si va accepta dimensiunea penisului iubitului tau.De asemenea,dupa aceste chinuri, vei fi tentată sa incerci incerci din nou sa faci dragoste, pentru ca organismul tau va fi dependent de acum incolo de sex.Un sfat, dupa menstruatie facet-o protejat, folosind prezervativul.Nu ai fe ce sa-ti fsciaci griji.Intotdeauna sa o faceti protejat, indiferent xa esti la menstruatie, fie la ovulatie, sau in afara lor. laPupici si ma bucur ca te-am putut ajuta.
Mulțumesc mult ca mi-ați explicat, iar legat de sfatul de mai sus, o sa tin cont de el.
De asemenea, si eu iti multumesc pentru fundita.Impartasesc din propria mea experienta, draguto.Sa nu ti faci griji, orice sfat e bine primit!
"Draga mea", cand himenul o sa fie un ortal care sa impiedice intrarea spermatozoizilor nu o sa mai vedem raspunsuri tampite pe TPU ( adica nu o sa se mai nasca asa tampiti ). Desigur ca daca o faci mai brutal, e posibil sa iti rupa si altceva, poate chair dintii odata cu himenul. Ma bucur ca vorbesti din proprie experienta, ai o viata interesanta, sunt sigur ca iubitul tau te iubeste mult si adanc. Un contact sexual nu grabeste venirea menstruatiei decat in capatana ta plina de chestii sado-maso
Pentru Andreea: Nu este enaparat nevoie sa sangerezi, nu ai de ce sa te ingrijorezi in legatura cu asta. Si nu, nu trebuie sa te brutalizeze cineva pana curge sange
despre scurgerile maronii nu iti poate spune nimeni pe ent de la ce e. Foarte probabil sunt ca urmare a actului sexual si nu ai de ce sa iti faci griji, dar totusi exista si situatii deosebite, cum ar fi o boala cu transmitere sexuala. Din punctul meu de vedere, un consult ginecologic ar fi benefic. Dupa ce iti incepi viata sexuala chiar este nevoie de asta! In concluzie, motivele pot fi multiple, in principiu ar trebui sa fie ca urmare a contactului sexual, dar pot fi si alte cauze asa ca cel mai bine e sa mergi la ginecolog
Si nu o baga in seama pe Nicoleta, e putin...
Ne poti spune cum himenul impiedica intrarea spermatozoizilor? Inseamna ca daca nu intra nimic, nici nu iese, corect? Atunci menstruatia cum iese? Se teleporteaza pe absorbant? Incearca sa te documentezi inainte de a da raspunsuri. Contactul sexual nu trebuie sa fie brutal mai ales daca este prima data. Unde ai auzit tu asa ceva? Sa fie mai tare, mai adanc, o dam in viol aproape )
Daca nu stii ca dai raspunsuri corecte, documenteaza-te, da un link cu copy-paste si nu mai da raspunsuri eronate.
Dupa varsta de 15-16 ani, (15 ani este varsta legala pentru sex in Romania) poti consulta un medic ginecolog fara a implica si parintii, vorbesti dinainte, te pregatesti cu 50 de lei aproximativ si te duci la un control de rutina. Ii pui medicului intrebari pe care ti le poti lua pe o hartie sa nu le uiti pana ajungi si ii ceri un numar de telefon in caz de ai vreo orgenta. Apoi poti frecventa acest medic din 4 in 4 luni sau 6 in 6 sau mai des daca ai vreo problema. Este strict confidential si este mult mai bine pentru sanatatea ta, eu am amanat controlul ginecologic din teama de a nu afla parintii, insa m-am dus cu cateva luni inainte de majorat si imi pare rau ca nu am facut-o de cand eram de varsta ta, as fi putut evita multe situatii si as fi invatat mult mai multe.
Asta in cazul in care himenul este elastic,la mine asa s-a intamplat,am avut himenul foarte elastic,contactul a fost incet,nu au fost sangerari,iar dupa doua minute s-a intamplat un accident,fara sa-si dea seama, si-a dat drumul in mine, dar din fericire nu am ramas insarcinata, pentru ca himenul meu nu s-a rupt din prima, abia dupa cateva incercari bune...
Himenul nu are cum sa impiedice spermatozoizii pentru ca nu este pozitionat adanc in interiorul vaginului, intelegi? A fost doar noroc pentru ca nu ai ramas insarcinata.
Tu chiar crezi ce scrii pe aici? Eu credeam ca doar te prefaci ca esti proasta...
Vezi ca in cazul tau merge si la amigdale, daca ti-o baga tare pe gat, numai racesti niciodata
Auzi,nu-ti merge cu mine sa stii! Te bag in mama ta!
Jignesc pe cine vreau eu si mai ales pe cine merita tu chiar esti fix asa cum te-am numit. Spui lucruri tampite si le sustii cu tarie! Esti in eroare grav si continui sa te faci de ras...
Cap sec ce esti, tu nu te numesti barbat din momentul in care jignesti fetele, sau le lovesti! Nici o fata n-o sa se apropie de tine, o sa-ti dea rect din prima!
O sa imi dea rect? continui sa imi confirmi parerea pe care mi-am format-o despre tine!
Scuza-ma "domnule stie tot", daca ma cobor la nivelul tau, sigur nu mai ajug "la mal"! Da-i drumul de aici, ca dau cu tine de pamant! Nu stiam ca te caracterizezi! Am oroare la tampiti!
Mai usurel ca nu il cunosti ca sa stii daca bate fetele. Daca ai stat cu baieti batausi acum crezi ca sunt toti la fel? S-a luat de tine pentru ca aberezi grav. Tipa avea o problema iar tu i-ai spus numai prostii neadevarate. Sustii sus si tare ca asa ai patit si tu. Crede-ma ca e enervant cand cineva vine si da sfaturi imbecile fara ca macar sa stie despre ce vorbeste. Vorbesti despre himen ca despre o bariera impotriva spermatozoilor si e total neadevarat! Nu e greu sa te documentezi in ziua de azi.
Auzi,nu ai altceva de facut? alta treaba nu ai? I-am dat un sfat ok fetei.Decat sa o calce-n picioare si decat sa o jigneasca altii,nu ar fi mai ok sa actioneze? Eu ma comport frumos atata timp cat nimeni nu se leaga de mine si nu ma judeca, ok? Sunt draguta cu cine merita si cand merita! Tie ti-ar conveni sa te jigneasca un baiat, nu cred! Preferi sa taci sau sa actionezi? Daca vrei sa te ia in ras si sa-i lasi sa te calce-n picioare, n-ai decat, este problema ta!
I-ai dat un sfat imbecil fetei habar n-ai pe ce lume traiesti
Purec mai taci naibii! Invidios ce esti, vezi-ti de treburile tale si lasa criticile deoparte!
Te-ai inflamat? Hai sa fim prieteni totusi, explica-mi si mie cum e treaba aia cu himenul.e un portal care impiedica intrarea spermatozoizilor dar totusi lasa sa iasa menstruatia nu? Asta da inginerie..cum functioneaza mai exact?
Ascultati-ma si pe mine! Eu nu am absolut nimic cu nimeni.Eu sunt aici sa ajut, dar nu sa fac rau! Mie nu imi convine cand cineva il judeca pe cel care cere ajutorul, sa fim seriosi! Si mai nou, sa ma jigneasca si sa ma judece si pe mine! Nu este corect! "Daca judeci, vei fi judecat!"
Se pare ca nu ai inteles absolut nimic. Trist.
Nu mi se pare normal sa ma jignești in condițiile in care eu am adresat o întrebare unde aveam nevoie de o explicație in care voiam sa știu ce mi s-a întâmplat, nicidecum de o jignire sau de o confirmare cum de as fi gravida. Nici nu se pune problema unei sarcini aici.
Asa fata mea, da-i peste nas, nesimtitului.Nu permite nimanui sa te jigneasca in halul asta!
"Asa fata mea, da-i peste nas, nesimtitului.Nu permite nimanui sa te jigneasca in halul asta!"
pe tine te-a jignit natura..nu pot sa cred ca esti atat de stupida