| BieHbie a întrebat:

Acum 4 ani am fost la o petrecere de revelion într-un club împreună cu prietenul meu (aveam o relație sinceră şi minunată el de 3 ani în acel moment). După ora 12 noaptea, ca în fiecare an, ne-am pus o dorință amândoi pe care am şoptit-o la urechea celuilalt. Dar când mi-a şoptit-o pe a lui de a locui împreună, a început să mă sărute încet, să mă mângâie şi să îmi şoptească că mă iubește. Eu l-am vrut în acel moment pentru că îl iubeam enorm şi mi se părea destul de romantic şi de drăguț. Apoi am mers la garsoniera unde stăteam eu atunci (eram la facultate) şi când am ajuns în garsonieră şi am închis uşa, m-a luat în brațe m-a dus în dormitor şi am început să facem sex (protejat). După două prezervative schimbate, m-a rugat pe mine sa il pun pe al 3-lea, iar imediat după ce l-am pus şi am început din nou sa facem sex, acesta s-a rupt exact când ejacula în mine. Ne-am speriat şi a doua zi am mers la ginecolog.

Doctorul a spus că eram însărcinată. Atunci am căzut în depresie (fiindcă mă gândeam la ce o să spună părinții, familia mea şi a iubitului meu).

Prietenul meu mă susținea şi mă încuraja că totul va fi bine, că nu am de ce să mă îngrijorez. Apoi l-a un moment dat m-am gandit sa avortez (dupa 2 luni de depresie), Dar el nu mi-a dat voie zicând că "Ce vină are copilul? Eu sunt de vină că te-am adus în starea asta! Lasă-l să trăiască!". Am fost de acord să nu avortez şi nu am mai fost în depresie.

După ce am născut, totul s-a schimbat. Prietenul meu s-a depărtat de mine, el locuia la 70 km departare de mine şi lucra la un local, iar în weekend nu venea decât odată pe lună. Ne-am distanțat, vorbeam prin mesaje, mă suna doar când voia să audă copilul la telefon. Unii prieteni de-ai lui îmi spun că e supărat din cauză ca m-a lăsat însărcinată şi că îi ie ruşine să se uite la mine.

Tot prietenii lui l-au convins că nu are rost să fie supărat şi că ar trebui să îmi facă o surpriză şi să vină să ne viziteze.
Ce ar trebui să fac? Să continui relația cu el cu toate că nu vrea să ne căsătorim sau să renunț pentru că în mintea lui e încă un copil şi nu vom putea avea nimic serios?
(apropo eu am acum 19 şi el are 20)

Răspuns Câştigător
| Anothergirl22 a răspuns:

Cred că ar trebui să aveți o discuție sinceră. Dacă îl iubești, află dacă el te iubește și spune-i clar să decidă dacă își dorește să continue relația la un nivel mai înalt decât "doar pentru copil". Discutați și decideți dacă vreți să aveți o relație. Dacă decideți că nu, să nu fi dezamăgită că nu se merită. Fiecare lucru din viața se întâmplă cu un scop. Privește înainte, îngrijește-ți copilul, fii o luptătoare și găsește-ți și tu pe cineva.

El te ignoră de atâta vreme...nu prea mai merită să te gândești la el. Plus că motivul cu "rușinea" îl consider mai mult decât fals. De ce i-ar fi rușine că aveți un copil dacă te sună să-l audă vorbind, să fie mai aproape psihic de el...

Oricum, multă sănătate și ție și copilului tău și multă baftă. Să iei decizia corectă și să se rezolve această situație!

4 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

Cum erai acum 4 ani la facultate?

| BieHbie explică (pentru Wihox):

Am mințit cu vârsta... Eu am 25 si el 23

| Ralf1971 a răspuns:

Ati facut cel mai minunat lucru care se numeste dragoste, iar din dragostea voastra a-ti plamadit un copil, pe care amandoi trebuie sa-l iubiti si sa va mandriti ca-l aveti.
Este absurd sa va despartiti, pentru ca tu ai nascut o viata.

| Vali1234gahavjygjaka a răspuns:

Adul înapoi acasă cu toată puterea, pentru că e groaznic si pentru tine si pentru copil să crească fără tată!