| ColaStar a întrebat:

acum 4 luni am cunoscut un baiat si pe fb cu care m.am imprietenit l.am vazut doar in poze si fiind ambii din acelasi oras a vrut sa ne intalnim, eu stiam ca nu e o idee prea buna dar a insistat si ne.am intalnit si a fost cam jenant pentru ca el era cu 2 baieti si eu cu o pr si nu prea am avut ce vorbii si am hotarat sa plecam cu cateva ore mai tarziu unul dintre prietenii sau mi. a dat add la id am vorbit... ne.am imprietenit si dupa un timp eu m.am indragostit foarte tare de el. el imi spune ca ma iubeste si ca ii e dor de mine, eu la fel dar se comporta cu mine ca cu o amica nici nu ma alinta si cand imi spune ca ma iubeste sau ca ii e dor de mine imi spune mai rar.cum pot afla daca chiar vrea sau nu sa icnercam ceva? multumesc mult!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai grija ca l-a pus prietenul lui, baiatul cu care vorbeai initial.
Testeaza cu grija terenul si vezi sa nu te faci de ras!
Parerea mea.

| anka89 a răspuns:

Fata-n fata pe net sunt sigura ca rade de tine cu celalalt.si hai sa fim seriosi chiar ai tot timpul nevoie de alintati, poate lui nu ii place.

| florynna93 a răspuns:

Spune-i verde in fata. e cel mai simpluwinking

| legendarul a răspuns:

Pune-l putin la incercare, gasesti tu cateva modalitati si vei vedea ce are in cap...

| CM7YRE a răspuns:

Fa-ti curaj si intreaba-l direct, n-ai ce sa pierzi, daca te iubeste cu adevarat iti va spune.

| Quadrilateral a răspuns:

Asta-i farmecul vietii happy
Spune-i sa va intalniti singuri undeva si vezi cum reactioneaza in fata ta.
In caz ca iti spune face to face ca te iubeste, saruta-l happy
In caz ca refuza sau nu iti mai spune ca te iubeste, e clar ca nu-i prea interesat.
In fine, este posibil sa nu-ti spuna nimic si sa se comporte ca un prieten/amic in timpul intalnirii.
In caz ca se ofera sa te conduca, nu-l refuza...
cel mai probabil vrea sa-si faca miscarea la sfarsitul intalnirii...
Profita de fiecare oportunitate sa-l saruti...Nu vei avea nimic de pierdut happy
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai lasa netul intalniti-va si vedeti cum decurge totul. daca nu se exprima asa cum iti doresti tu nu inseamna ca nu ii place de tine, multi baieti intampina greutatea asta in exprimarea sentimentelor

| anubis999 a răspuns:

Ce anume sa incerci, explicate?!