Sigur a facut ceva mai rau si ii era frica sa nu afli, sau ceva de genul asta. Acum ca a prins ocazia asta sau a gasit motivul asta, face el pe ranitul si asa. Acum nu am de unde sa stiu ce fel de persoana e, tu il cunosti mai bine daca ar face sau nu asa ceva, eu zic sa vorbiti mai bine fata in fata, vorbeste cu un prieten de al lui sa se intalneasca si du-te si tu si vorbiti daca nu ai cum sa dai de el. Daca tot te evita, inseamna ca nu mai vrea in niciun caz sa va impacati sau sa fiti impreuna si ca a facut ceva mult mai rau. bafta :*
Cred ca cea mai buna solutie e sa vorbiti fata in fata si sa-l pui sa se uite doar in ochii tai ca sa nu minta. Iii atragi atentia de fiecare data cand se uita in alta parte sa se uite in ochii tai (poate si asa nu o sa fie sincer, depinde de el). Poate are el ceva, zii sa-ti explice de ce s-a despartit de tine si sa fie sincer. Doar de la el poti afla daca mai vrea ceva cu tine!
Daca as stii sa citesc in mintea la oameni te-as ajuta cu siguranta:*!
Orcum faza cu invizibil, la fel a facut si prietenul, adica fostul meu! Baietii astia cine ii inteleg!